Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pink.a89

czy to ciąża? pomocy!

Polecane posty

Gość pink.a89

za 5 dni powiennam dostać okres. B.regularnie miesiączkuje (co 29 dni) a co ważne na 2 tygodnie przed okresem odczuwam dotkliwy ból piersi (i tak jest zawsze). Jenak w tym miesiącu jest zupełnie inaczej. Pośrodku cyklu zaówżyłam jakiś dziwny brązowawy śluz - mało go, wię się nieprzejęłam ale uważnie obserwowałam, na drugidzień też tam był. I tak trwało przez dwa dni ( nie był taki jak okres - tylko odrobina) Dziś nieodczówam żadnego bólu piersi (mimo tego że powinny mnie już poboloweać ok.tygodnia), boje się czy to może być ciąża. Nigdy wcześniej mi się tak nie przydażyło. Oczywiście współzyłam w dniach najbardziej płodny (stosunek przerywany). Prosze o porade? czy to ciąża???

Gość calkiem możliwe
że jeses w ciazy proponuje wykonac test

Gość wiec rada ma taka
wez slownik ortograficzny znajdz slowa CZUC I ZAUWAZYC i pierrdolnij sie nim tak z 1234567890987654321 w ten zakuty czaban, a dopiero pozniej bierz sie za robienie dzieci:o

Gość o ja piernikole
co za dysdebilota:D

Gość dodam i ja
przydaRZylo kobieto litosci

Gość pink.a89
dajcie sobie na luz, ja to nie pisze w sprawie porady o pisownie tylko o porade dotyczącą "mojego stanu". Skoro taki masz problem, to po co to czytasz? desperacja robi swoje. Spodziewałam się fachowej rady i pomocy i mam nadzieję że się jeszcze doczekam. Masz problem o błedy, a sama (sam) sie naucz pisać.

Gość Drogie Kobiety czy wiecie
ta brazowa wydzielina moze byc objawem owulacji, mysle ze nie jestes w ciazy

Gość pink.a89
dziękuję za odpoweiedz:) Niestety tak akurat wyszło, sama żałuję że tak nie odpowedzialnie postąpiłam. Faktycznie może i to przez stres, bo ostanio mam dość ciężki okres:(

Gość heeeesss
"współzyłam w dniach najbardziej płodny (stosunek przerywany)" omfg :O

piszesz ze w polowie cyklu to wystapilo wiec to pewnie owulacja

Gość pink.a89
nigdy tak niemiałam, dlatego mnie to tak zaskoczyło

Gość abcdefgahc
najlepszy sposob - idz do apteki i kup test ciazowy.po co masz sie zamartwiac na zapas.skoro kochalas sie bez zabezpieczenia do tego w dni plodne jest to duza szansa na ciaze tym bardziej ze jak sama napisalas byly to najbardziej podne dni. a tak na marginesie skoro kochalas sie w taki sposob bez zabezpieczenia powinnas wiedziec jakie sa tego konsekwencje chyba ze chcesz dziecka:)

drogie kobiety czy wecie czasami jednak takie plamienia są objawem implantacji wiec jeśli mówisz jedno pisz i drugie

ja sie kochalam w 3 dzien cyklu, tez sie martwie bo okres dopiero za tydz a mnie juz od 4 dni piersi bola. test tu jeszcze niczego nie wykryje.

Gość pink.a89
aj wiem, wiem :) czasami tak jest że pod wpływem emocji, w najbardziej nie podziewanym miejscu i czasie, natchnie was ogromna ochota.... :) i właśnie mi się tak zdażyło ;(

Gość abcdefgahc
najlepszy sposob - idz do apteki i kup test ciazowy.po co masz sie zamartwiac na zapas.skoro kochalas sie bez zabezpieczenia do tego w dni plodne jest to duza szansa na ciaze tym bardziej ze jak sama napisalas byly to najbardziej podne dni. a tak na marginesie skoro kochalas sie w taki sposob bez zabezpieczenia powinnas wiedziec jakie sa tego konsekwencje chyba ze chcesz dziecka:)

tyle ze ja kochalam sie do konca w 3 dzien okresu

Gość pink.a89
tak, tylko musze jeszcze 5 dni poczekać, aż nastąpi planowany dzień okresu

pink miejmy nadzieje ze sie nie spozni i zadnego testu nie bedzie trzeba

nieprzejmuj sie oczywiscie pomaranczowi zawsze sie nabijaja. Moim zdaniem jest to prawdopodobne ze jestes w ciazy ale stres tez moze wywolac przesuniecie miesiaczki moim zdaniem powinnas zrobic test one w aptece nie kosztuja duzo bodajze 12 zl i w zwyz. Wiele dziewczyn ma tak ze jak zrobia test (najlepiej z pierwszego moczu rano ) i wyjdzie jedna kreska to kiedy ten stres pusci w ten sam dzien dostaja okres . Dam ci rade jesli okaze sie ze nie jestes w ciazy idz do swojego lekarza gin i popros np o przepisanie tabletek antykoncepcyjnych jesli niechcesz brac tabletek to twoj partner zawsze moze miec prezerwatywe, jest wiele srotkow antykoncepcyjnych napewno jakis sobie wybierzesz. Jesli jednak pokarza ci sie 2 kreski na tescie to radze isc upewnic sie do ginekologa no coz i cieszyc sie malenstwem ktore w tobie sie rozwija. pozdrawiam i czekam na wiadomosc co i jak wyszlo

Gość pink.a89
oby, oby :) :) wypowiedz z "implantacją" mnie troche zdziwła, ale bądzmy dobrej wiary ;)

mloda mamo a kiedy mialas problemy z pecherzem?

Gość pink.a89
do MŁODA MAMUSIA. niesttey jest jeden problem, kiedyś przyjmowałam tabletki antykoncepcyjne, ale miałam mnustwo reakcji ubocznych (tyłam, wymioty itp) oczywiście dam wam znać jak to się u mnie wszytsko ułoży, mam nadzieje że nie jestem w ciąży, ale jakbym była- to też bym się ucieszyła :)

pink.a89 - mnie natomiast rozbawil twoj tekst\"Spodziewałam się fachowej rady i pomocy\"!gdzie na forum???to nie gabinet ginekologiczny nikt ci tu nie powie czy jestes w ciazy czy nie:-o No jedynie ja moge ci powrozyc z fusow po kawie za jedyne 10 zl.i daje 50%gwarancji!:p

a mi? jak sadzicie jest duza mozliwosc?

Gość pink.a89
tak, chciałam się tylko dowiedzieć co Wy o tym sądzicie, narazie i tak mi lekarz nie pomorze ani test bo jest poprostu zawcześnie

prosze Cie bardzo

Gość pink.a89
tak, chciałam się tylko dowiedzieć co Wy o tym sądzicie, i tak narazie na lekarza jest z wcześnie, ani na test.

pink.a89 - to po co zakladasz taki topic skoro sama wiesz ze to za wczesnie poza tym my ci tym bardziej nie pomozemy!:-o Drogie Kobiety czy wiecie - hmmm...no coz moja droga gratuluje!na 50% jestes w ciazy!ba! na 50% to trojaczki!gratruluje!:)