Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pink.a89

czy to ciąża? pomocy!

Polecane posty

Gość Drogie Kobiety czy wiecie
dziekuje bardzo :p a jak latwiej zajsc w ciaze? w 3 dniu cyklu czyli w 3 dzien okresu do konca czy tak jak pink przerywany w dniach najbadziej plodnych?

Gość pink.a89
ciekawa jestem poprostu, może Wy tak miałyście? i wiecie coś na ten tema, a jestem taka niecierpliwa że musze to wiedzieć już teraz! :)

Gość pink.a89
DROGIE KOBETY CZY WIECIE - napisze Ci czy ta moja metoda jest skuteczna jak sie okaże po moim teście za 5 dni :)

o jezu a ja jeszcze 7 - 8 dni do @

Drogie Kobiety czy wiecie - najlepiej to stosunek w gumce i przy tabsach a wtedy na pewno zajdziesz acha i test zrob juz 2 tyg.przed spodziewana miesiaczka:p

a tam co bedzie co ma byc. zdupczam stad bo czuje ze mam ciaze urojona

Mnie bardzo bolały piersi już 2 tyg przed domniemanym @, a kiedy zobaczyłam 2 krechy na teście to ze zdenerwowania myślałam że już dostaję @ w tym momencie :) Brzuch pobolewal mnie jak na @ już 2 tyg wcześniej i byłam pewna że go dostane... Na szczęscie nie dostalam :)

Gość pink.a89
to właściwie miałaś takie objawy jak przez@, za to u mnie jest wszytskoś zupełnie inaczej :/

Gość pink.a89
acha - i niemam zielonego pojęcia co się ze mną dzieje: ciąza? czy co?

No właśnie trochę dziwne by było że nie bolą Cię piersi bo ja mam je jak kamienie dosłownie i miałam od początku... Ale każdy jest inny. Chociaż myślę, że ból piersi dotyczy wszystkich ciężarnych

Mnie osobiscie piersi bolaly w dzien oczekiwanej miesiaczki ktorej juz nie dostalam:)Potem tylko pare dni ale coraz mniej.

pink.a89 - przede wszystkim dziewczyno nie nakrecaj sie bo w depresje wpadniesz.Poczekaj spokojnie do dnia miesiaczki i wtedy zrob test.Kolejny powtorz po 4 dniach choc ja uwazam ze w ciazy nie jestes:)