Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lina_Malina22

Po jakim czasie wychodzi się ze szpitala?

Polecane posty

Jeśli wszystko jest w porządku? Tak mnie to ciekawi bo mam termin na połowę grudnia i zastanawiam się czy zdążymy z dzieckiem na Boże Narodzenie :)

ja miałam termin na 5 stycznia, urodziłam 19 grudnia a dzień przed wigilia byłam juz w domku...ominęło mnie przedświąteczne sprzatanie i przygotowania...ale to były cudowne Święta :)

ja urodziłam rok temu, we wtorek a wypis dostałam w sobotę, z tym że po 5 dniach znów wróciłam z dzieckiem do szpitala z powodu żółtaczki. Dlatego radzę ci przed wypisem dowiedz się dokładnie czy dziecko nie ma wysokiej bilirubiny, żebyś nie musiała znów jechać do szpitala tak jak ja....

Dzięki śliczne :) Mam nadzieję że to będą cudowne świeta choć jeszcze tak długo :) Ale już się nie mogę doczekać :P

a nie wiecie ile czasu trzymaja w wojewodzkim w tychach??

W wiekszosci szpitali jesli wszystko jest ok, to po fizjologii wypuszczaja po ukonczonych 48godzinach, a po cieciu po 4 dobach (skonczonych)

U mnie w szpitalu jest tak że po 2 pełnych dobach wychodzi kobieta która rodziła sn,a po 5 dobach cc

u nas jesli wszysko jest w porzadku po porodzie sn to wychodzi sie po 3 dobach a po cc to nie wiem

Gość kalinka21
hejka mi tez termin wypada na grudzien tak miedzy 6-10,boje sie oby nie spedzic swiat w szpitalu

2 dni po sn i 4 dni po cc, ale warunek podst ze dziecko musi sie odbic od spadku w gore :) i bilirubina ponizek 11 :) ja lezalam 7 dni :( acha a wczesniak min 4 doby

Gość podstawka
ja wyszłam na drugi dzień