Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Altair

Szukam fajnej dziewczyny

Polecane posty

Jestem wysokim i przystojnym brunetem - wprost z kobiecych marzeń. ;) Liczę sobie 30 latek, mam doktorat, ciekawą pracę, wiele zainteresowań i żadnych zobowiązań. Od razu zaznaczę, że jestem ateistą i nie lubię imprez. Szukam ładnej, inteligentnej i wrażliwej dziewczyny, bez seksualnych doświadczeń z przeszłości. Jeśli chciałabyś mnie poznać, serdecznie zapraszam - oto nr mojego gg: 4503760.

Gość ja. 24...
2 pytania mam :) 1) w jakim wieku dziewczyny szukasz? 2) z czego ten doktorat i czym się zajmujesz obecnie?

Gość ja. 24...
coś nam ptaszek odfrunął :(

Gość a skąd jestes

Nigdzie nie odfrunął - nie mam zwyczaju śledzenia wątków minuta po minucie. Szukam dziewczyny od siebie młodszej - o ile młodszej, to już nie ma większego znaczenia. Na bardziej szczegółowe pytania dotyczące mojej osoby odpowiadam na gg. Zapraszam! Witam starych znajomych, których zachęcam do powściągliwości.

Gość jestem chentna
ile masz lat

Gość 17-latkaaaaa
oooooj szkoda, że nie jesteś 10 lat młodszy, byłbyś już mój :D :*

Gość Kwas z cytryny
hyhy, 17stka, sądzę, że nie jesteś zdyskwalifikowana :) Dawaj, bierz go :D

Gość 17-latkaaaaa
heh, życie, urodził się 10 lat za wcześnie ;p

Dziękuję moderatorowi za oczyszczenie wątku. Mam 30 lat, co też napisałem w pierwszym poście. Co do zarozumiałości i braku umiejętności autopromocyjnych, to z pewną dozą smutku zmuszony jestem przyznać rację Złośliwej Samicy. :))

Podałeś nr gg,jeśli tu jeszcze jesteś na forum tzn,ze nikt nie napisał.Zminimalizuj wymagania,lepiej zostawić coś niedopowiedziane,niż powiedzieć za dużo.Panie z doktoratem zgadza sie Pan ze mną?;)

Gość kobieta ze smakiem
ej a ja chcialam sie odezwac ale mi gg nie dziala ;/ :P

Droga Złośliwa Samico! Wyobraź sobie, że ktoś napisał... Na wątek zaglądam z ciekawości stowarzyszonej z nadzieją. O wymaganiach muszę informować wprost i jasno, aby oszczędzić sobie czasu, a w dalszej perspektywie, wielu rozterek i niepotrzebnych emocji. Do wszystkich, którym nie działa gg, mój e-mail: echtiii@gazeta.pl :)

17 latka a ty co tu dziewczynko na tym topicu robisz ??

Drogi Panie z doktoratem,ciesze sie ze ktoś napisał,choć trudno mi w to uwierzyć.Teraz po podaniu@ bedzie miał Pan wiekszy wybór.Pozostaje mi życzyć by był trafny,a dziewczynie szcześcia:)Miłego wieczoru.

Zlosliwa samico mam do ciebie dziewczynko pytanie ??.

Gość Kwas z cytryny
to po 30stce dziewczynki stają się chłopcami? Hyyyyy. To dlatego tyle mówią, żeby nie odwlekać zajścia w ciążę....

Złośliwa Samico - Twoja wielkoduszność połączona ze statecznym mentorstwem działa na mię infantylizująco...

Nie a to twoj wiek? nie masz sie czego wstydzic dziewczynko. No wiec mam pytanko ..... Kupilas marchewke??.. marchewke sie pytam czy kupilas??

Pawełku --marchewek używają dziewczynki,kobiety czekają na mężczyzne,a ze o prawdziwych trudno,używają wibratorów.Dziekuje za komplement Panie z doktoratem,ale śmiem zauważyć ze nie mieszcze sie Pana wymaganiach.

Zloska powiedziala kobiety czekają na mężczyzne,a ze o prawdziwych trudno,używają wibratorów jej,az tak ciezko o faceta pelna geba ;)?/chyba nie jest tak zle

Chyba sie domyslam o co ;),ale to przeciez tez na swoj sposob moze byc polaczone ok wracam do swojego tematu

Gość Kwas z cytryny
modku drogi, dlaczego edytujesz posty innych użytkowników i nie zostawiasz żadnej o tym informacji. A jak się pytam, to usuwasz? Jesteś prymitywem, wiesz

Mam pytanie niezwiązne z temetem. Pozwiedz mi Altair jak reagują dziewczyny, kiedy im mówisz, że masz dr? Bo jak ja (coraz ciszej i z coraz większym wstydem) wspominam o pisaniu pracy dr widzę ogromne oczy facetów, a następnie każdy stara się albo zaimponować mi swoimi osiągnięciami naukowymi albo zgrabnie wycofuje się z dalszej znajomości :)