Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruszeczkaa

Nie mam ochoty na seks!

Polecane posty

Gość Gruszeczkaa

Odkad biore tabletki antykoncepcyjne nie chce mi sie uprawiac seksu... Nie wiem czy mam przestac je brac , czy moze zmienic? Ma/ miala juz ktoras z Was podobny problem ? ?

Gość Maselko
Gruszeczkaa, nie Ty jedna! Ja Tez mam podobny problem! Kiedy uzywalismy prezerwatyw myslalam o seksie caly czas i kochalismy sie 3-4 razy dziennie. A teraz musze sie zmuszac i tak mi jest Jego zal. Kiedys czytalam, ze tabletki antykoncepcyjne obnizaja libido i moze tez troche na tym polega ich antykoncepcyjne dzialanie;-). Niestety nie umie Ci powiedziec, czy zmiana tabletek na inne poprawi Ci apetyt na seks. Mnie sie nie chce narazie probowac;-(, nic mi sie nie chce...

Gość Gruszeczkaa
Dobrze wiedziec ze nie jestem sama... Ale strasznie sie denerwuje , bo mi tez zal kochanego , nie wiem co robic, poprostu niechce mi sie:( a przedtem-bylo zupelnie inaczej... szkoda gadac:(

Gość cashew
Mam to samo, Kochana ! Wlasnie sie zastanawiam, czy przestac brac tabletki, choc mam nieregularne cykle i mam konfort z tabletkami. Strasznie sie z tym czuje, sex dla mnie przestal istniec. Probowalam sobie wmowic, ze to bzdura, ale nie daje rady. Moj temperament byl zawsze ok:( pozdrawiam ! P.S chyba sobie zrobie przerwe z tabl po wakacjach!

Gość Gruszeczkaa
ehh... rzucam te tabletki , bo inaczej to ktos mnie rzuci;/

Gość puszszka
Mialam tak samo po braniu tabletek, zmienialam je az trzy razy (Novynette, Logest i cos jeszcze, juz nie pamietam nazwy), ale to nic nie dalo. Co najgorsze... przestalam brac juz jakiekolwiek tabletki anty 3 lata temu, a libido nie wrocilo :( Dodam, ze kiedys bylam naprawde wampem, z super temperamentem. Teraz mam 25 lat i nie chce mi sie seksu, moglabym zyc bez niego. :(

Gość do puszczka
i co teraz masz zamiar zrobic ?ja tez mam 25 lat i od 9 lat nie mam ochoty na sex tez moge spokojnie bez niego zyc :( Gdybym miala powolaniw do bym poszla do zakonu