Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość Magdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam. mam problem. zastanawiam sie czy moge byc w ciazy. Otoz mam mdlosci...a takze odbja mi sie..., zastanawia mnie to czy sa to objawy ciazy czy to moja watroba. bo musze wpsomniec ze mam z nia problemy. sa to objawy 6 tygodnia ciazy, okres u mnie wystpeuje regularnie. kochalam sie z moim chlopakiem na poczatku marca, nie moge stwierdzic czy byl to pelny stosunek, poniewaz obawialismy sie najgorszego.. . nie doszedl we mnie. prosze o odpowiedz

jesli nie skonczyl w tobie, to raczej nie masz sie czego bac.

Gość skoro
uprawiasz seks to zawsze jest taka mozliwosc tępa strzała:/

Gość dagna w pidzamie
ja uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, wystraszylam sie i zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy test zrobilam 7 dni po pettingu , nestepny w dniu spodziewanej@ , nastepny po terminie @ nastepny 3 tygodnie po terminie @ a nastepne co kilka dni ZROBIŁAM 7 testów , WSZYSTKIE ROBILAM ODRAZU PO WSTANIU Z ŁÓŻKA RANO , wszystkie wyszły negatywne , ale mam obawy bo mam mdłosci i bóle kregosłupa i zalodka.... DODAM JESZCZE ZE TEN FACET ZE MNA ZERWAŁ , WYJECHAL NA STALE DO KANADY i juz niewróci , boje sie o to ze dziecko nie bedzie mialo ojca pomóżcie .. nie biore tabl