Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubne przykrosci

SLUBNA PRZYKROSC

Polecane posty

Gość slubne przykrosci

Moj maz odebral pare dni temu fotgrafie slubne. Slub byl miesiac temu. Noi fakt, ze bylam wtedy grubsza niz teraz bo na lato chudne. Mimo tego nie bylam jakas gruba raczeej nie szczupla tylko normalana. On twoerdzi, ze wstydzi sie ich pokazac kolegom i rodzinie. Wymyslil, ze jeszcze raz przebierzemy sie w rzeczy slubne i jeszcze raz zaplacimy fotografowi. Zgodzic sie na to? Troche to dziwne :(...

za kogo Ty wyszłaś Kobieto?!! takie chamy powinny do końca żałosnej egzystencji gnić same 😠 powiedz mu że chętnie zrobisz sobie nowe zdjęcia ślubne z innym facetem! :-)

Gość slubne przykrosci
widzisz . Ja chyba tez tak mysle. Ale szczerze powiedz - zgodzilabys sie. TO nie takie proste bo wlosy mi juz urosly od tego czasu i zmienilam kolor. K twierdzi, ze mam isc do fryzjera, skrocic wlosy i przefarbowac. A pozniej zeby nikt sie nie domyslil jeszcze raz - po jenym dniu zmienic fryzure na jeszcze inna. Ze niby zmienilam raz. A ja chcialam zapuszczac wlosy...

Chyba zgłupialaś na maksa... jak się zgodzisz. Przecież to jakis idiotyzm. Ty tak na poważnie piszesz? Za kogo Ty wyszłaś....

ale bym po ryju nastrzelała, łożes ku nie strzymia na nerwy normalnie co za kretyn

ile kg roznicy jest pomiedzy zdjeciami ze slubu a rzeczywistoscia? ja bym kopnela w dupę takiego.

Gość ja bym sie rozwiodla
poki nie ma dzieci.To jakis potwor i kretyn.

Gość slubne przykrosci
No widzisz juz sama nie wiem. On jest modelem. W pracy ma samych modeli i modelki. Dlatego do slubu sie odchudzalam. Mysle ze on nie chce zle tylko boi sie, ze wypadniemy blado przy slubach innych. A zdjecia sa piekne, robione przez prfoesjonalnego fotofrafa. On wtoerdzi, ze tak sie robi czasami. To jest srodowisko oracujace z gwiazdami gdzie reportaz o swietach robi sie latem itp Ale ja inaczej mysle. Ma to byc pamiatka Czy on ma racje? Cos w tym jest?> On mi pozniej szczerze powie komentarze i chce sie podobac

Gość czy ty sobie aby jaj
z nas nie robisz?:o

Gość powaga ...
ja bym pokazala wymonie srodkowy palec i tyle, jak on w ogole smial ??? wiem wiem latwo mowic z perspektywy \"gościa\" ale pomysl sama, czy dasz sie mu tak upokorzyc ?? ?

Gość żona zakręcona
wcale nie kopnely byscie w dupe współczuje ci bardzo autorko. ale...nie zgadzaj sie. mam nadzieje ze wszystko sie ulozy.

Gość slubne przykrosci
mam 171 . na slubie mialam 60 kg teraz 55

Gość slubne przykrosci
napiszcie szczerze

Gość slubne przykrosci
Aha. slub nie byl w Polsce tylko we Florencji. Byla tylko najblizsza rodzina. Moj juz maz czesto tam jezldzi. Teraz wasnie wrocil i w srode znowu jedzie. Mam wziac urlop i jechac z nim? Z jedenj strony to mily wyjazd ale czuje ze tak nie powinno byc

jak masz za meza modela to nie dziwne ze mu nie pasuje :o nie wiem o co mu biega. masz wage idealna a mialas normalna. nie bylas gruba. widocznie wydaje mu sie ze ludzie pomysla ze powinnien wybrac ladniejsza lub chudszą. nie rozumiem kompletnie takiego toku rozumowania. piszac kopnac w dupe mialam na mysli kopniecie w dupie, powiedzenie zeby dal sobie spokoj a nie jakis rozwod czy cos :o z drugiej strony to model, on oczekuje od partnerki bycia idealna skoro on jest. nie zgadzaj sie na powtorne zdjecia, powiedz ze nie musi wcale nikomu pokazywac skoro tak bardzo wstydzi sie ze ukochana kobieta miala 5 kg wiecej.

Gość griszka
photoshopem potraktuj i z głowy

ja bym kopnęła i to porządnie kilka razy. po wszystkim już by się nie nadawał na modela!! to że sam pewnie wygląda jak z plastiku to nie znaczy że ma narzucać innym jak mają wyglądać. i co to za popierdolony pomysł żeby się wiązać z modelem?! nie widziałaś wcześniej jakiego pustaka brałaś czy co???

Zlituj sie kobieto.. i zacznij mysleć. I NIE nie zgadzaj się. Ślub był wasz i juz sie odbył, zdjecia zrobiono. To nie jest reportaż ani nic innego miedialnego. To jest REAL. Zrobisz jak uważasz, ale jak raz ustapisz w takiej sprawie.. czarno to widzę. Człowiek któremu tak bardzo zalezy na opinii innych ze jest w stanie posunąć się do oszustwa, nie jest wiele wart. Nie ma jaj facet. A jak mu się nie daj boże urodzi brzydkie dziecko.. to bedzie je chowal w piwnicy????

Gość slubne przykrosci
Fotoshopem sie nie da bo to zdjecia papierowe. Wywolywane w znanym studio we Wloszech. Jego znajomi pznali mnie teraz i byli zachwyceni. Nie CZULAM ZE ODSTAJE OD MODELEK. A na zdjeciach widac roznice, ale moim zdaniem nie sa zle Npiszcie szczerzeco sadzicie na temat mojej wagi teraz i wczesniej, bo juz nie wiem, co myslec Maz nie jest burakiem. Mial tyle modelek a spodobalm mu sie ja. I nie marudzil, ze mam chudnac do slubu , mimo t schudlam 2 kg. On jest szczery i mowi co widzi

Gość fdhgfdgfda
jeśli to nie prowokacja, to Ty głupia jestes autorko i tyle!

Dziewczyno, nie wiesz, co to Photoshop? :o wszystkie zdjęcia modelek przez to przechodzą. Oczywiście głównym Twoim zmartwieniem jest mąż - (ekhm, ekhm) - ale piszę to, żeby uświadomić Ci jedno. Jeżeli on JEST modelem, to doskonale wie, że NIE MA RZECZY , której nie dałoby się zrobić w photoshopie. I MIAŁBY dojście do specjalistów w tej dziedzinie. Więc raczej nie o to kaman. Ty się lepiej wywiedz, o co chodzi naprawdę. Innymi słowy - poza chamówą - normalnie Cię kituje.

Gość griszka
juz to propnowałam,ale to prowokacja jest

Gość ee takich glupich bab nie ma
nie ma co sie podniecac topikiem. prowo.

Gość ssssssSSLLSLS
Sądzimy, że twój facet ma nasrane w głowie, a ty przy nim zaczynasz tracić zdrowy osąd.

"Papierowe" :o Po pierwsze - ze studia zawsze powinno się dać uzyskać skan negatywu albo nagranie w formacie Jpg, Tiff, albo RAW. Po drugie - nawet w tym przypadku, gdyby studio spłonęło, ne ma problemu - skanujesz zdjęcie i jedziesz. Wiem, co mówię, sama retuszowałam się na zeskanowanym zdjęciu i nikt się nie kapnął, nawet matka rodzona. To się kupy nie trzyma, dziecinko.

Gość ssssssSSLLSLS
I zastanów sie, za kogo ty wyszłaś. Jak ten facet zniesie twoją ciążę, fakt że możesz po niej przytyć, albo że może wam się urodzić brzydkie dziecko.

o rany, no co za problem, niech Cię komputerowo odchudzi i już:P przeciez są różne możliwości, tak jak to robią z modelkami....wiekszy biust, szczuplejsze nogi... przeciez jest modelem, to wie co i jak..:P

Gość slubne przykrosci
Dziewczyny to nie jest tej klasy fotograf co grzebie w fotoshopie. Robi artystyczne paierowe zdjecia za kupe forsy. Nasze po znajomosci kosztowaly 7000 zl. Normalnie takie sa od 15 tys do 20 tys. On meza bardzo lubi, ale maz nie osmieliby sie go prosic zeby grzebal w fotoshopie. Jedyne co mozliwe to powtorna sesja. On mu costam sciemni a nikt sie w Polsce nie dowie bo to Wloch z Florencji