Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olać jego zachowanie

Mój chłopak...znowu to samo...

Polecane posty

Byliśmy umówieni, że dzisiaj sie nie spotykamy bo musimy się uczyć i kończyć pisać pracę licencjacką. On wyszedł na chwile do kumpla i oczywiście na piwie wylądował. Kumpel wziął ze sobą dziewczynę (wiem o tym bo mój zadzwonił i powiedział gdzie jest i z kim) a ja sama w domu siedzie i już nawet uczyć mi się nie chce:( Powinnam to olać? W końcu to jego czas który powinien przeznaczyć na nauke (ma ciezki egzamin) Ale z drugiej str wku*wia mnie mowia ze bedzie za pol godz a po 5 godz go jeszcze nie ma:/

Gość Cozmp
wyjscie z kumplem wazniejsze niz nauka, to normalne tak samo jak granie na kompie.

olewanie jego zachowania nic nie da, nalezy olać faceta:P

Gość Cozmp
Klementynka888 - a czemu taka smutna mina? :D

Za kilka dni bede chciala sie spotkac a on powie ze nie bo ma sporo nauki:/ Z tydzien sie nie bedziemy widziec ale oczywiscie z innymi bedzie sie spotykac bo "tak wyszlo" :(

miałem podobny problem z mają byłą... kujon niesamowity.. ja natomiast bystry, inteligentny nie musiałem sie w ogóle uczyć by zdać. często nalegałem na spotkanie, ale ona nie miala czasu bo sie musi uczyc.. mieszkalismy od siebie 15 minut jazdy autobusem. A ona na gg ze mna wieczorami pisala niby po nauce , jak tez w jej trakcie. Wkurwiało mnie to niesamowicie. Kiedy sie skonczyl ten zwiazek.. poczulem ulgę ;)

profrsowek --> nie musiałem sie uczyc by zdać, no i poszesz ze bystry jestes, ok fajnie:) A Ty niby mnie porownujesz do swojej bylej? Chodzi o to ze umowieni bylismy inaczej. Ze dziisaj sie uczymy (oboje mamy sporo nauki) zebysmy mogli w inny dzien sie spotkac. A ja watpie ze on zda ten swoj egzamin bez nauki...

sorry PROFESOREK (problemy z klawiatura:) )

jeszcze nie wrócił... juz mam go powoli dosyc. Rozumiem i nie mam nic przeciwko zeby wyszedl sobie do kumpla ale bez przesady. Jak wroci to jaka mam byc? zwrocic uwage? ale do czego sie przyczepic? W ogóle to juz nie pierszy raz. Jak pomysle ze tak bedzie jak bedziemy malzenstwem to odechciewa mi sie.

Gość moj tez taki jest i tez
doprowadza mnie do bialej goraczki. Probowalam z nim na ten temat rozmawiac ale to niewiele daje, i tez boje sie ze tak juz mu zostanie