Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gołąb

prosze dajcie rade

Polecane posty

jestem z facetem 5 lat układ nam się różnie, oboje mamy prace, pozycję zawodowa, 2 miesiace tmu było super jak nigdy zaczelismy na powaznie palnowac przyszłość, on kupił mebel do sypialni ;-), ja reszte, teraz zachowuje sie tak jakby mnie unikał, nie dzwoni, nie chce zadnej bliskości ma 34 lata i tak naprawde to na palcach jednej reki mozna policzyc kiedy miał ochote. Ciagle jak ma dojsc do jakiejs powazniej decyzji to sie wycofuje co mam zrobic

nie podejmuj decyzji za niego

a co masz na mysli, cięzko mi bo myslałam ze tym razem naprawde nam sie uda, i nie bedzie takim egoistą,

może czuje się nie pewnie w związku jeżeli to ty podejmujesz większość decyzji facet czuje się tak trochę nie na mniejscu, a jak nie ma ochoty to z nim pogadaj może ma stresa czy coś nie wnikam w szczególy bo ich nie znam ale zawsze jest jakaś dziwna opcja

wolność to pół biedy ale cholera jak tu wytrzymać z jedną babą tyle czasu :P:P:P

że co proszę że mieszka z mamą ok rozumiem ale wspólne konto maminsynek czy coś

taka jest prawda, mama zarabia on jej pomaga i biznes sie kreci, ona szedzie przedstawia mnie jako jgo nażyczoną, a jak mowię o pierscionku to odpowiada ze tak jest dobrze jak jest i po co ten pierscionek. Pojechał z mamusia do taty na wies do kolejnego własnego domu, remontowac zacisze, jak chciała pojechac to powiedział ze jedzie tam do roboty i ze jak chce sprzatac to moge jechac

34 lata i z mamą mieszka? Ciężko będzie przeciąć tą pępowinę. Boi sie chłopczyna i tyle. Raczej tego nie zmienisz bo już pewnie mamusia przesiąknięty do szpiku kości. Chyba go musisz mocno przycisnąć, żeby podjął decyzję.

trudno się nie zgodzić że koleś to maminsynek i matoł będziesz miała problem

najgorsze sa takie piki zachowan człowiek mysli ze wypowadził sytuację na prostą a tu znowu

jak go nie odetniesz od mamusi to możesz dalej sięłudzić nadzieją

pewnie tak ale to nie możliwe, wiecie jak pogodzic te dwie sytuacje, facet potrafi tak odpyskowac mamusi ze w piety idzie a za chwile razem piją kawke, jak próbuje przyciskac do decyzji, to ma to odwrotny skutek, ale teraz było inaczej, fakt mamusi przez chwile nie było,

to ze odpyskuje to o niczym nie świadczy

postaw ostro na swoim niech on podejmie decyzję i wykaże sięodpowiedzialnością jak nie to niech spada

Gość hdgdfsfs
kolejny facet ktory sam nie wie czego cche. szczerze ci wspolczuje... ja bym uciakala na twoim miejscu.