Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 24

Suknia-help!

Polecane posty

Gość załamana 24

Hej dziewczyny ratujcie .Kupiłam sobie taką suknię w UK na wesele przyjaciółki ( czerwiec 2008) i nie wiem co zrobić , bo każda bielizna odznacza się pod nią. Sama suknia jest świetna , i elegancka.Poradźcie coś -liczę na was... Oto ona http://www.sexyher.co.uk/uploaded_files/product/40-big1.jpg

Gość ma ten kolor co na zdjeciu
?

Gość podfruwajka anna
Kupiłaś białą suknię na wesele,porypało cię???????????????????????

Gość ma ten kolor co na zdjeciu
jesli bielizna sie odznacza to napewno nie nosi sie stringow bo to jest nie eleganckie

ale bardzo często ich nie widać, sie nie odznaczają...moja siostra tak samo miała, tez kupia obcisła sukienke, wszystki majti sie odznaczały, a stringi nie, nawet ich nie było widac

JA WIDZE WYJSCIE- HALECZKA W CIELISTYM KOLORKU A POD SPODEM STRINGI I CIELISTY LEKKI STANICZEK. HALECZKA MOZE BYC NP DO KOLAN. NIESTETY NIE PORADZISZ NIC, BO JAK BEDZIE CI WIDAC BIELIZNE BEDZIE TO BARDZO NIE STOSOWNE I NIEELEGANCKIE,

po pierwsze suknia ładna i wogóle po drugie nie kupuje się białej sukni na wesele to już wystarczający nietakt wiec odbijająca bielizna pod nią nie będzie większą niestosownością po trzecie jeśli już ratują cię tylko stringi ale i to może nie pomóc sprzedaj suknie i niech martwi się ktoś inny

Gość załamana 24
Wiecie- nie chodzi o to ,że jest przezroczysta , a raczej cieniutka. Próbowałam stringów- niestety jeszcze z tyłu mogłyby być , ale z przodu w dole brzucha odznacza się faktura stringów ,nawet jak są bezszwowe. A halka -jaką macie na myśli?

Gość moka...1
Naprawdę jest biała?

Gość załamana 24
Oj raczej nie, było tylko takie zdjęcie w necie - moja jest raczej bardzej ecru , ale dość jasne.

Gość nowoczesna 123
Jak kupiona w UK to może \"go commando\"- unikniesz przebijajacej się bielizny...

Gość załamana 24
"go commando" tzn. bez niczego pod spodem/Uhm... to by dopiero było. chociaż spróbowałam i rzeczywiście leżała idealnie. No, ale chyba się nie odważę.

jak mozna kupic taka suknie na wesele kolezanki ? pomyslalas o tym ze mozesz zrobic jej konkurencjie - brak taktu

Gość upupup

Sukienka ladna.. po pierwsze jesli nawet bielizna bezszwowa sie oznacza to masz ciezki orzech do zgryzienia ale po drugie to kolor bialy i ecru to sa kolory panny mlodej i raczej nie pasuje zebys szla w takiej na wesele..

Gość sasetka888
przepraszam za szczerosc! .. ale jest to czyste bezguście, czysta zenada i totalny beztakt pojsc na wesele w białej sukni! na dodate długiej.. i nie wazne czy jest to czysta czy zlamana biel, ecru czy bez, jany krem czy inne takie WSZYTKO POWTARZAM WSZYSTKO co ma w/w jednolity kolor ODPADA jak jestes gosciem na weselu.. osobiscie chyba bym sie załamała gdybym zob dziewczyne w takiej sukience.. naprawde przemysl! taka sukiena ZUPELNIE nie nadaje sie na takie uroczystosc! komu chcesz zaszkodzic! chcesz zeby ludzie sie z ciebie smiali i wytykali palcami? ... zob bedziesz sie czula beznadzeijnie! zob ile na youtubie.com jest zenujacych filmikow i gdzie ludzie napiapszaja sie wl z 'podwojnych' panien mlodych.. jesli sie zdecydujesz mimo wszytko pojsc to z CALEGO SERCA WPOLCZUJE TWOJEJ 'KOLEZANCE' bo chyab jej naparwde nie cierpisz skoro pojdzies tak ubrana...

Gość bfbfbfbfbfb
Dajcie sobie spokój, to wesele już było, a może i rozwód. Nie podgrzewajcie takich starych kotletów, które ktoś bez mózgu podniósł.