Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnananan

Szpital - mam pytanie

Polecane posty

Gość smutnananan

czy jest mozliwość wypisania się po 5 dniach ze szpitala i przez kolejne 5 dni przyjeżdzanie tylko na zastrzyki?????? czy lakarz może się zgodzić na coś takiego czy raczej taka opcja jest niemozliwa i trzeba odleżeć całe 10 dni??????????????????????????????

Gość cyni mini
tak, jest to tzw przepustka.Lekarz powinien Cie nauczyc robic sobie zastrzyki,badz za oplata mozna jakas Pielegniarke srodowiskowa poprosic.

Gość cyni mini
oj nie zrozumialam tematu, tak to nie wiem,bo jesli wypiszesz sie ze szpitala to nie mozesz korzystac z dalszego leczenia, na moja logike

Ja tak zrobiłam, ale to było kilka lat temu. Wypisałam się na własną odpowiedzialność.

Gość smutnananan
własnie wiem że jeśli ktoś wypisuje się na własną odpowiedzialność to leczenie nie jest kontynuowane. Mój chłopak jest w szpitalu i jeszcze przez 5 dni ma dostawać zastrzyki, ale nie może tam wytrzymać, warunki są nieciekawe, musiałam mu poduszke z domu przywieść bo na oddziale zabrakło, poza tym bardzo sie nudzi, a na świetlicy w telewizorze odbiera tylko jeden program:(:( Lekarz będzie robił obchód dopiero w poniedziałek i tak sie zastanawiamy czy go nie poprosic o wczesniejszy wypis, bo tak na wlasną odpowiedzialność to troche niebezpiecznie wychodzic:(

Gość smutnananan
zbrodnia 7---------> a kontynuowałaś potem leczenie?