Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlotowlosa Kobieta

Jak manipulowac dobrze facetem?

Polecane posty

Gość Zlotowlosa Kobieta

Chodzi mi o to jak z nim postępować aby dobrze sie zachowywał?

Gość Zlotowlosa Kobieta
nie chodzi o robota przeciez ale wiadomo ze trzeba z mezczyzna odpowiednio postepowac moze macie jakies doswiadczenie w tym temacie?

Gość Zlotowlosa Kobieta
chodziło mi raczej o psychologię jak sie zachowywac i co mowic aby zmanipulowac faceta.

Gość Prowizorka
Ja tam jestem po prostu soba i jak na razie moj mezus jest na kazde moje zyczenie:))

ja tam jestem zawsze soba,nigdy nie manipuluje bo to nie fair.Na pewno tam sa jakies zasady,ale ja nie wiem bo ich nie stosuje...

Gość Hmmmmmmm...
Dlaczego miałabyś manipulować nim? Czyżby Cię jakoś okrutnie i z premedytacją krzywdził? Co tak złego Ci zrobił?

choć samajestem baba to... czasem jak czytam takie topiki to mi sie kałasz wkieszeni otwiera o!

facet to facet chodzbys sie naczytała takich madrych pierdol jak "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" to z natura nie wygrasz chodzbys na rzesach stawała

Gość Student Psychologii
Dlaczego chcesz nim manipulować? Uważasz, że nie jesteś warta tego by sam z siebie traktował Cię tak jak na to (Twoim zdaniem) zasługujesz czy to z nim jest coś nie tak?

Gość Zlotowlosa Kobieta
wszystko jest ok facet dobry mi nie chodzi o jakies manipulacje w złym znaczeniu. Ogladałam raz rozmowy w toku i byl taki temat jak postepowac z mezczznami. Np. bylo malzenstwo i kobieta chciała jechac na wycieczke a mieli dodatkowy zastrzyk pieniezny to tak narzekała napomyakła ze jest zmeczona ze mąz sam jej zaproponował zeby pojechała na wyieczke :-)

Gość Prowizorka
Najprostsza recepta to rozkochanie go w go sobie a jak rozkochac no to juz nie ma na to reguly. Moj maz sie czasem smieje ze nim niezle zamanipulowalam :)) ale tak na powaznie to ja nie uznaje czegos takiego. jak dwojka ludzi sie kocha to w naturalny sposob chce dla drugiej polowy jak najlepiej.

Gość Zlotowlosa Kobieta
:-)

Facetem sie nie da manipulować, jak Cie bedzie kochał to napewno wiele rzeczy bedzie robił,zeby sprawić Ci przyjemność ale manipulacja..:O

Gość Zlotowlosa Kobieta
ale tak jest ze jak facet cos od siebie wymysli to sie lepiej z tym czuje ze np. cos jest jego pomysłem a tak naprawde to kobieta cała sytułacje ustawiła.

Gość Student Psychologii
Jeśli zależy Ci na związku partnerskim to raczej nie powinnaś posuwać się do czegokolwiek co można by nazwać manipulacją. Chociaż z drugiej strony ja zrezygnowałem z manipulowania moją partnerką i obróciło się to przeciwko mnie, ale taka już chyba natura kobiet, że jak traktujesz je jak człowieka to one zaczynają traktować cię jak przedmiot...

Gość Zlotowlosa Kobieta
Facet zrobi duzo ale chyba dla kobiety ktora jest dla niego miła a nie jest jedzą? jak sie jest miłym mowi cos co mezczyzna by chciał uslyszec to nie jest to rodzajem manipulacji?

Gość Student Psychologii
Facet zrobi dużo dla kobiety na której mu zależy. Co trzeba zrobić by mu na niej zależało? To już nie jest takie proste... Właściwie zależy to od tego z jakim facetem mamy do czynienia. Jeżeli zależy mu na seksie to będzie robił dużo dla kobiety jeżeli będzie się spodziewał, że w ten sposób zaciągnie ją do łóżka, jeżeli zależy mu na tym by kobieta była dla niego miła, to z pewnością będzie robił dużo dla niej jeżeli będzie oczekiwał, że w ten sposób będzie dla niego nieco milsza (dlatego sposób "na zołzę" może tu zadziałać), a jeżeli zależy mu na jej szczęściu to będzie robił dla niej dużo niezależnie od tego co ona będzie robić. Dlatego odradzam traktowanie wszystkich facetów jednakowo, bo pomimo tego co się o nas mówi nie jesteśmy wszyscy tacy sami.

Gość Zlotowlosa Kobieta
studencie ile masz lat?

21:15 Student Psychologii Dlaczego chcesz nim manipulować? Uważasz, że nie jesteś warta tego by sam z siebie traktował Cię tak jak na to (Twoim zdaniem) zasługujesz Najwidoczniej.

do maniplowania poponuję zestaw małego manipulatora złożony z pilota zdalnego starowania i odbirnika który należy umieścić w ciele obiektu manipulowanego :P

Gość krokos
Facet zrobi duzo ale chyba dla kobiety ktora jest dla niego miła a nie jest jedzą? jak sie jest miłym mowi cos co mezczyzna by chciał uslyszec to nie jest to rodzajem manipulacji? raczej nie jest, choc zalezy co chcesz uzyskac, nie napisalas o tym ani slowa, bo ten przyklad z tą wycieczka to nie jest trafiony i z tym, ze to tak naprawde kobiety pomysl. Bo w takim przypadku to wyglada na to ze chcesz byc "górą"

Gość asdfg
jak manipulujesz to sie skapnie... no to co inni powiedzieli jak bedziesz mila nie ma powodu zeby tez nie byl mily

sam temat zasługuje na zignorowanie manipulacja zawsze jest zjawiskiem negatywnym, tylko ludzie, którzy czerpią jakąś niezdrową satysfakcję z manipulowania innymi będą tego próbować a Ty chciałabyś, żeby ktoś Tobą manipulował? może zapytaj jak postępować, jak traktować, co zrobić....

Gość qweqwe
Moze lepiej daj temu facetowi spokoj widac, ze nie dojrzala jestes.

Gość czarna_róża
Jak? Graj na jego skrajnych emocjach - im więcej przetrzyma, tym bardziej pokocha.:P Dlaczego uważacie, że słowo manipulacja ma pejoratywny wydźwięk? Przecież to tylko umiejętność powodowania, że ludzie robią to, czego od nich chcemy. To chyba dobrze, czyż nie?