Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlotowlosa Kobieta

Jak manipulowac dobrze facetem?

Polecane posty

Gość ihmo nie dobrze
ale niech kazdy robi jak chce trzeba pamietać też, ze to może się odbić i ktoś zacznie manipulować.

wiadomo że najlepszą metodą na manipulację facetem jest metoda odpychania i przyciągania. Kiedy się ją posiądzie w stopniu perfekcyjnym, można pakowac facetów do psychiatryka stadami.

hehe, z tym się trzeba urodzić złotko, nauczyć się nie da, ale co ja tu będę, widać, że i tak nie zrozumiesz

Gość manipulatorka
Szukałam trochę na internecie i znalazłam coś takiego http://wszystko-o-facetach.noeza.pl Trzeba zapłacić :( ale niedużo ! Ja kupiłam tą książkę i jestem bardzo zadowolona ; >

jestem kobieta i moim zadniem,lepiej nie manipulowac facetem,ja tak robiłam i go starciłam,ale nie mozna tez pozwolic na to,zeby ktos manipulował nami:P

do autorki są 2 opcje albo twój facet to obleśna oferma, wtedy manipuluj nim za buziaki albo lizaki albo nie bądź taką pindą jaką jesteś zakładając ten temat to może zwróci na ciebie uwagę prawdziwy facet albo twój cię doceni

Gość glasgow..
jestescie dziwni przeciez manipulacja jest na kazdym kroku towarzyszy nam kazdego dnia i nie ma tylko negatywnego wydzwieku zobaczcie np nauczyciel jesli chce by uczen wykonal jakies zadanie manipuluje ocenai odwrotnie uczen jesli chce otrzymac lepsza ocene stara sie byc cicho lub komplementuje

Gość 4521
to jest motywacja matolku...

Gość ja czasami manipuluje
facetami jak ich o cos prosze zawsze sie usmiecham i jestem bardzo mila ale nie na wszystkich to dziala, na niektorych dziala dokuczanie i gra slowna wszystko zalezy od faceta ;)

Gość moniora
No bardzo mi was szkoda . Jasne ja tez mam wspaniałełego męża. ale to nie było takie proste naj pierw 5 lat klótni o byle co a potem dopiero nastepne 5 lat sielanki. moze to sie nie nazywa manipulacja ale mniej wiecej własnie o to chodzi. po pierwsze na począdku śniadania przed pracą do łuzka potem sie nauczy i wam tez tak beda serwowali. po drugie badz jego naj leprzym przyjacielem wtedy sie skończą koledzy. czyli kidy ma problem kupm mu czteropak piwa i wysłuchaj go z uwagą. po trzecie kidy ma ochote na wszystko co tylko mozliwe w łuzku to wszystko to spełnij i nie zapomnij mu powiedziec o swych fantazjach to powinno byc na pierwszym miejscu., No i nie stety kiedy on ma ochote na wódke sprobuj to wyczuc i zadzwon do niego kiedy bedzie wracał z pracy powiedz mu kochanie pól litra na ciebie czeka w comu i twoja żona jako striptizerka. temu na pewno nie odmówi. Niestety musisz pić z nim ale daję słowo warto. POWODZENIA jeszcze pare punktów by sie przydało ale to dopiero po tym co napisałam. rzycze tego samego szczęscia jaklie ja zaznałam

Gość Ja znam doskonaly sposob
koniecznieee kup sobie ksiazke albo poszukaj w googlach jest do sciagniecia na komp. Sherry Argov- Dlaczego mężczyźni kochaja zołzy. Rewelacja i zobaczysz ze to facet bedzie latal za toba a nie ty za nim!!!

Gość Malwinkaa23
Żeby dobrze manipulować facetem trzeba najpierw znać jego naturę, zachowania... Jest o tym ebook, który mi osobiście bardzo w tym pomógł. :* Tutaj można kupić tą publikacje: >> zlotemysli.pl/ebooktk,1/publication/show/6486/mezczyzna-od-a-do-z-nowa-edycja.html <<

Gość Kabarecierz...
Autorko tego temtu jestes pusta jak beben turecki i pozbawiona wszelkiej moralnosci. Zycze Ci, aby facet tak Toba zmanipulowal, abys nie widziala co sie dzieje. Zal mi takich wyrachowanych kobiet jak Ty.

Gość rudaa!
BLOND BARBIE 24 nie zgodzę się z Tobą w 100% chociaż po części masz rację... http://agnieszkasmieszka.blox.pl/2009/07/Zasady-atrakcyjnosci-Dlaczego-mezczyzni-kochaja.html przypadkowo znalazłam tę stronę... chyba już wszystko jasne..? naparawdę polecam, bo ja sama traktowalam faceta jak bóstwo, byl najważniejszy i byłam w stanie zrobić dla niego wszystko... wprowadziłam kilka tych zasad w moje życie i proszę... facet próbuje wszystko naprawiać... moze to jeszcze nie jest perfecto ale daje radę.. wszystko małymi kroczkami :D powodzenia :)

Gość Manipulować OBURĄCZ
JEDYNĄ JEGO WAJCHĄ. Uda się :D na pewno !

Jak chcesz sobie czymś pomanipulować to weź wibrator i wsadź sobie w... ucho Albo jak chcesz to weź facetowi chwyć i sobie pomanipuluj nim...kur...da Jak czytam to forum to dochodzę do wniosku, że nic dziwnego, że faceci tacy są skoro coraz więcej kobiet jest tak popieprzona. Robota kuchennego sobie kup i sobie nim pomanipuluj. Facet to też człowiek. A jak jest normalny i cię nie zdradza czy nie krzywdzi to skąd takie popieprzone pomysły Ci do głowy przychodzą ? Przed chwilą odpisywałam na post takiej jednej co sobie facetem który ją bardzo kochał pomanipulowała i facetowi rozpieprzyła może nawet życie. Poczytaj sobie to http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4607625 Też się nad sobą zastanów co za pomysły genialne masz. Fit and Fun :D

20:21 retro wiadomo że najlepszą metodą na manipulację facetem jest metoda odpychania i przyciągania. Kiedy się ją posiądzie w stopniu perfekcyjnym, można pakowac facetów do psychiatryka stadami. Jakie są sposoby na przeciwdziałanie takiej manipulacji?

Gość prawda znana od lattt
ależ tu nie ma nad czym filozofować, jak pokażesz kawałek cycka lub dupy to z każdym bedziesz mogła zrobić co będziesz chciała 🖐️

Manipulacji poddaja się ... WSZYSCY faceci :) Taka jest smutna prawda. W róznym stopniu, ale każdy z nich pewne sprawy odpuszcza, nawet wiedzac, że są w tym momencie manipulowani. Dla przysłowiowego, świętego spokoju... :p

Gość Prawdziwy Facet nie da sie
zmanipulowac :)

Gość Prawdziwy Facet nie da sie
Zamilcz pipko :D

Gość ika29
Tak naprawdę facet ( mądry facet) na dłuższa mete jest w stanie przejrzec manipulowanie. a z czasem w związku kiedy mija pierwsze zauroczenia nastepuje faza w której nie wystarczają gierki by utrzymac związek i wtedy okazuje sie ile warte sa nasze uczucia. a jesli chcesz wiedziec jak zrozumiec meżczyznę i jak z nim rozmawiać, jeśli chcesz takze jego nauczyc w jakims stopniu może zrozumiec Ciebie przeczytaj chociazby znana książke "meżczyzni sa z marsa , kobiety z wenus" duzo tak madrych rzeczy jak nauczyc sie mowic do siebie i byc rozumianym, jak nauczyc sie dialogu itd. polecam. ponad to "płec mózgu" dobra książka. :)

Gość Agata-82
Sama się kiedyś głowiłam, aż wpadła mi w ręce taka jedna książka. Znajomy wygrał ją w konkursie w radiu i mi pożyczył. Paradoksalnie - bo przecież temat nie dotyczy stricte związków damsko-męskich - wiele odpowiedzi na to pytanie jest w książce "Jak politycy nami manipulują. Zakazane techniki" Rogalińskiego. Niby polityka to nie życie prywatne, ale po przeczytaniu tej książeczki sama zaczęłam stosować metody na moim facecie... i działa :) Może nie w 100%, ale w 80% na bank.

Gość gość
Jak manipulowac dobrze facetem? Chodzi mi o to jak z nim postępować aby dobrze sie zachowywał? gggggg Wystarczy wybrać porządnego faceta. A te co manipulują swoim facetem to współczuję bo wybrały jakieś cioty a nie mężczyzn bo skoro one nimi manipulują to inne kobiety też mogą :P

Gość teloma
Nie powinnaś chyba nikim manipulować, ale jeżeli rzeczywiście zachowuje się nieodpowiednio to warto poznać reguły wpływu społecznego. Z czystym sumieniem mogę Ci polecić filmiki z YouTube, które chyba najdokładniej wyczerpują temat manipulacji społecznej. http://www.youtube.com/user/Progressment Może okaże się, że sama jesteś manipulowana i dowiesz się jak przed tym bronić. Polecam w szeczóglności odcinek o regule wzajemności: Powodzenia!