Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intel

Czy tak wypada??

Polecane posty

Gość Intel

Mam małe pytanko, zwłaszcza kierowane do kobiet. Czy to że facet odmawia kobiecie bliższego kontaktu, bo uważa że zbyt krótko się znają (1 miesiąc) może ją urazić?? Czy tak w ogóle wypada?? Pomóżcie bo nie wiem jak postąpić. Do tej pory jakoś lawirowałem, ale już nie daje rady.

Gość jak bliskiego kontaktu
? chodzi Ci o sex?

mnie by nie urazilo uwierz miz e bardziej ja urazi jezeli tak non stop bedziesz unikal kontaktu z nia bo najnormalniejw swiecie pomysli ze ona Ci sie nie podoba fizycznie i ze cie nie podnieca albo pomysli ze jestes gejem:D poprostu usiadz powiedz jej ze chcesz z tym poczekac bo dlaciebie to cos wiecej niz mechaniczne pieprzenie sie o i juz..... jesli nie rozumie tak banalnej rzeczy to sobie dziewczyne odpusc

Skąd sie urwaleś, że obcesowo zapytam? Chyba nie z internetu? Poważnie - nie urazi - raczej ucieszy, że ją poważnie traktujesz. W innym wypadku - wystaw na licytację, chętni na szybki seks się zawsze znajdą. A propos - gdzie mieszkasz?;)

Gość Intel
Serdeczne dzięki. A i jeszcze jedno pytanko. Czy dziewczyna może dostać orgazmu gdy chłopakowi dobrze idzie zabawa z jej piersiami. Czy to jest udawane?