Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa Mańka

skakanka -skaczesz i chudniesz!

Polecane posty

Przez trzy tygodnie zrzuciłam 3 kg które złapałam zimą,skacząc przez 15 minut dziennie na skakance,dodatkowo zakładałam pas neoprenowy -na allegro 25 zł .Polecam.

Gość jakajaaa
15 min przez tydzień i 3 kilo?a bez pasa też się uda? jak ja bym chciała żeby mitez te kilogramy się ulotniły dzięki skakance

Gość jakajaaa
przywróciłaś mi wiarę w to że mozna:)

Mam szczuplejsze uda i brzuch ,codziennie skaczę dłużej ,kondycja się poprawia ,ciało robi sie sprężyste -to jest sto razy lepsze niż bierne chudnięcie na diecie.

Gość jakajaaa
mi właśnie najbardziej chodzi o brzuch i uda:O....Tylko niestety nie mam pojecia czy da się coś zrobić pośladkami.Tzn ujędrnić je i jakgdyby podnieśc do góry. Od jutra zaczynam skakać:)

Na pośladki polecam porządny peeling ,balsam antycelulitowy okręcić sie folią spożywczą i pod koc na dwie godzinki-skórka jak u dziecka.

Gość jakajaaa
dzięki Mańka:)🌼

skakanka mówisz? hmmmm .. ciekawe musze wyprobowac ;)

Tez slyszalem o zbawiennych skutkach skakanki ... :) Sami kulturysci ja polecaja przy redukcji wagi :) Tylko nie jest zalecana osoba z duza otyloscia ... poniewaz skaczac na skakance obciazamy stawy ;/

Gość a myslicie ze
np bieganie w miejscu tez cos daje na uda i posladki oraz biodra?? nie za bardzo mam gdzie skakac mieszkam w bloku i mam malo miejsca bo gdzie sie nie ustawie to zawsze zachaczam o cos ta skakankna. wiec pomyslalam o biegu w miejscu ale nie wiem czy cos da