Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on w niej zakochany

co ona w nim widzi?

Polecane posty

Gość on w niej zakochany

Od jakiegos czasu kocham sie w kolezance ze studiow niestety ona jest mezatka. Jak sie poznalismy to najpierw bylismy od takimi kumplami z roku, duzo gadalismy ze soba. W koncu jak ja spytalem czy sie ze mna umowi to powiedziala, ze ma meza. Ona jest w porzadku, byla uczciwa, ale niestety to nie sprawilo iz o niej moge zapomniec tym bardziej, ze ja widuje prawie codziennie na zajeciach. Moze gdybym juz jej nigdy nie zobaczyl byloby inaczej, latwiej a tak jestem zmuszony ja widziec i cierpiec. A gdy jej nie ma to jakos tesknie za nia i zastanawiam sie co robi, ze nie mogla przyjsc. Jakis czas temu bylo wspolne wyjscie razem z grupa w ktorej jestesmy i ona przyprowadzila tez swojego meza. Facet sredniego wzrostu, ma lekkie zakola, brzuszek i ciagle ja pouczal. A ona z usmiechem tylko "tak kochanie". Co ona w nim widzi? Ja nigdy bym jej tak nie potraktowal. jeszcze raz sie zastanawiam jak to jest ze tacy faceci jak on maja wziecie a ja wysoki, niebrzydki (tak mowia moje znajome) nie moge zdobyc kobiety ktora kocham?

tak Cis ie tylko wydaje ze bys jej tak nie potraktowal...nie wiesz co by bylo lub co bedzie za 2-3 lata pozatym widocznie nie masz tego czegos co on ma wedlug niej i tyle takie proste wytlumaczenie a gadaniem ze on ma zakola bla bla bla to wiele nie zdzialasz

Gość RealistaSmutny
pewnie ma długiego

Gość Prowizorka
Bo dla niej najpiekniejszy jest wlasnie on

Gość Typowy SK
bo kobiety lubią facetów, którzy kierują ich życiem a nie miękkie cioty, które sobie wyobrażają że kobiecie będzie cudownie jeśli facet przyjmie rolę wiernego sługi.

Gość MEGAN 321
Jeśli ma męża to się nie dziwię, przynajmniej o jedną zdradę mniej na świecie. Daj już dziewczynie spokój, niech sobie życie układa z tym oszołomem a za pouczanie to by ten oszołom dostał ode mnie w r_y_j.