Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chore to wszystko

Mam do siebie żal !!

Polecane posty

Gość chore to wszystko

Przez 2 miesiece byla przepasc miedzy nami.. cos mi pdopowiadalo ze nic z tego nie bedzie.. nie raz chcialam to skonczyc... ale chyba brakowalo odwagi.. ciezko po 3 latach konczyc (moge to stwierdzic) udany zwiazek.. Jakies nadzieje jeszcze sie budzily mimo niepewnosci co do uczuc.. w koncu Go przycisnelam i uslyszalam ze nic do mnie nie czuje.. Rzucil mnie, chociaz to ja moglam byc gora..

Gość co ty gadasz
to nie o to chodzi kto góra lepiej bys sie wtedy czuła? co innego gdyby ci cos zrobił... a tak jak dopuscilas do tego ze tak sie stało ze to wygaslo?

Gość chore to wszystko
bylabym bardziej dowartosciowana ;) takie jakies dziwne mysli mnie nachodza... jeszcze jestem w szoku i nie dowierzam w te realia... a zabila Nas chyba odleglosc... brak bliskosci na codzien, oparcia, widoku, dotyku.... bylismy ograniczeni neistety i na pewno w o wiele gorszej sytuacji niz maja ludzie w 'normalnych' zwiazkach... smutne bo poza tym bylismy naprawde dograni... braklo chyba nadziei i cierpliwosci by jeszcze przeczekac gorsze czasy...

Gość Tak niestety jest
Zawsze jest łatwiej odejść niż zostać porzuconym. Tacy już jesteśmy, mamy jakiś bunt w sobie który trudno wytłumaczyć :((

Gość chore to wszystko
dlaczego tez w momencie kiedy cos tracimy, przekonujemy sie jak wiele dla nas znaczy...?? wtedy wszystkie watpliwosci, niepewnosci przechodza:o jak jest juz za pozno na odwrot..... :(

za pare dni powiesz: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , zobaczysz ;)

rozstanie jest przykre ale tak naprawde nie mozna winic drugiej strony ze przestała nas kochac....tak poprostu bywa...jest to cholernie smutne i przykre ale takie zycie mozna miec pretensje ze po co na poczatku mnie rozkochał w sobie zapewniajac o swojej milosci...ale moze w danej chwili tak czuł wiadomo ze na początku jest zauroczenie potem zakochanie dopiero pozniej jest miejsce na dojrzała miłość...ludziue czesto zauroczenie czy zakochanie mylą z miłością w stanie zakochania mozemy tkwic do 3 lat nawet i myslec ze to milosc a niestety... smutne to