Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7ukukukuk

PRZEGRAŁAM ZAKŁAD I MAM SIĘ ROZEBRAC

Polecane posty

Gość 7ukukukuk

przed chłopakiem na środku pokoju , widział mnie już nago ,ale może co dodać aby go podniecić? dodam, że nie jestem w ogóle odważna do takich rzeczy, dziwie się sobie, że to psize

Gość up upmmm
zrob profesjonalny stripti :>

Gość 7ukukukuk
wstydzę się:(

Gość up upmmm
skoro cie juz widzial to nie ma czego, a gwarantuje ci ze jak zaczniesz to nie bedziesz zalowac pozniej, podniecisz go bardzo to 1 rzecz pozatym zawsze nowych rzeczy trzeba próbowac!!! mowie ci polaca ci sie :) koles bedzie w szoku jak sie poprostu nie roznbierzesz, a wlaczysz muzyke i zrobisz striptiz w miedzyczasie moze dosc do sexu pralnego to juz calkiem bedzie supr!!!

Gość Wild
jeśli naprawdę chcesz go zszokować, pochyl się, wypnij przed nim dupeczkę. Powierć nią troszkę na rózne strony. A potem połóż się na stole i pokaż mu cipeczkę szerooooko rozchylając uda. A potem jakby nigdy nic wstań i ubierz się. Jeśli cię od razu nie zgwałci - będzie twoim niewolnikiem

Gość gdzies widziałem
a co to jest sex pralny?:D

Gość to aż musiałaś zakład przegrać
żeby się rozebrać, przed chłopakiem buhahahahaha Nie przejmuj się niedługo , będą ci płacić, abyś się nie rozbierała, głupia wstydliwa pipo, że można być aż tak głupim, ale jak sie jest smarkatym szczylem