Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roriiiii

Ból zęba po wizycie u dentysty

Polecane posty

Gość roriiiii

Byłam 2 dni temu u stomatologa. Miałam spory ubytek,lekarka zrobiła zwykłe wypełnienie. Jak mi zeszło znieczulenie,to zaczął się ból,niestety trwa do tej pory.Z tym,że coraz mocniejszy. :( Wydaje mi się,że powinna leczyć ten ząb kanałowo. Jak myslicie,iść do niej raz jeszcze czy przeczekac ten ból?

Gość roriiiii
Przyznam szczerze,że to moje pierwsze wypełnienie.Nigdy nie miałam żadnych popsutych zębów,dopiero teraz mi się to przytrafiło. Ten ząb bardzo mnie pobolewał juz od dłuższego czasu.Teraz czuję,że to ten sam rodzaj bólu,tak jakby nikt mi nic przy tym nie robił. Czy powinnam żądać reklamacji od tej stomatolozki? zapłaciłam jej 160 zł. :O

tego nie wiem, ja tez mam jeden ząb leczony i dentystka najpierw założyła mi tlenek i powiedziała, że jak będzie boleć to trzeba zatruć, i on pobolewał, więc wróciłam do niej i założyła mi jakiś antybiotyk i opatrunek i mam przyjść za trzy tygodnie, ale tak sobie myślę, że jeżeli ząb nadaje się do leczenia, a ona wpakowała ci od razu wypełnienie, to możesz żądać reklamacji

Gość roriiiii
W dalszym ciągu boli mnie ten ząb. Co to moze być? może mi źle wyczyściła ten ząb?

Gość mam tak samo jak ty
jeśli ząb boli samoistnie to faktycznie coś się w nim dzieje jeśli boli tylko przy zgryzaniu to albo to efekt tego że wypełneinie jest za wysokie albo podczas \"czyszczenia\" zęba stomatolog użył kwasu który nadal działa, albo wypełnienie było źle wysuszone najlepiej idz do gabinetu i zgłoś reklamację