Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wymyślił życie i człowieka

kolejny nudnu dzień nudnego życia

Polecane posty

Gość kto wymyślił życie i człowieka

Mexiara obciagara nigdy sie nie nudzi ,nawet wtedy kiedy siedzi przy kompie na kafe bo wtedy tez obciaga :classic_cool: :P

Gość już się przyzwyczailiście
do tej monotoni, ale kto i po co nas stworzył? po hooj ludzie i planety, po co to wszystko, kto jest po drugiej stronie, kto to wymyslił, kto tym kieruje, kto to kontroluje kim oni są

A co to jest monotonia ? Że powtarzam czynności każdego dnia ? Może sens jest dopóki go nie widzimy. Jak zaczynamy wierzyć, kochać cierpimy a więc... zawsze jesteśmy w równowadze.. duże uogólnienie.. ale..

Gość kalesony z falbankami
zawsze mozna caly dzien gacie prac. Jak nie macie pomyslu na zycie iddzie do wojska to bedziecie myli poklad na lotniskowcu szczoteczka do zebow to dopiero jest marzenie wszystkich !

Na kafe nie siadam z nudy a z glupoty i uzalenienia } Mam dokładnie to samo.. :D

sam żeś prymityw jest !!! kafe to nie jest cale moje zycie a jak i siadam na kompa to nie tylko po to zeby na kafe durnoty powycpisywac miedzy czasie robie 10000 innych rzeczy yj sie doksztalcam i dlatego na studiach mam same 5 :classic_cool: :P Zreszta z kafe tez mozna wielu roznych dziwnych aczkolwiek niezykle interesujacych rzeczy sie dowiedziec ,wiec polecam :D :P