Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ich jest tak mało przecież

po co ciągle piszecie o grubych dziewczynach

Polecane posty

Gość ich jest tak mało przecież

wśród 18 letnich dziewczyn prawie same chudzielce, grubasek nie ma prawie wcale, w wieku 40 lat jest więcej grubych ale polskie młode dziewczyny są chude jak afrykańskie antylopy więc przestańcie pierdolić wkółko o tym samym

bo ludzie zamiast podniesc dupsko z fotela i sie ruszyc wola siedziec na necie i sie obzerac a co za tym idzie?tycie tyic etycie tycie i jesce raz tycie !!!Aaaa...no i jesce narzekaja tylko ze grube czy chude aj aj aj ...

Gość nie obżeraj się tylko ugryź
suchara

Gość dziwne bo ja bardzo dużo
18-letnich tłuszczy widuję. Aż strach pomyślec, jak będą wyglądały po 40-ce. Później mnie taka raszpla przygniata w autobusie, bo zajmuje co najmniej 1,5 miejsca.

potem aż strach taką do domu wpuścic bo mi lodówke wyniesie :O

ItsOnlyMexx_20 ..............:) nie przesadzaj :) a jak grube obrażają szczupłe to jest dobrze :P

Gość trauler
arrrrrr sonar namierzył ławicę kaszalotów arrrrrr ładować harpuny :classic_cool:

nie przesadzam bo ja nieobrazam ani szczuplych , grubych,chropowatych,pryszczatych ,kudlatych itp itd kazdy jest jaki jest i basta no po co sie czepiac i obrazac ich? zeby dowalic,zdolowac?no zalosne .Jesli obrazasz ich tylko dlatego ze oni to robia to sorka znizasz sie do ich poziomu :O

Gość sumując powiem wam
że grubasów i chudzielców pełno w każdym wieku, choć tych pierwszych zdecydowanie więcej w późniejszym wieku

o jesoo i po co te glupie teksty? :O nie pochwalam otylosci ani nie besztam ...przynajmniej nikt nie jest taki sam i jest ok :)

Gość dobry tekst z tą ławicą
rotfl

na poczatku napisala osoba ze malo osob nastoletnich przy tuszy- chyba na odwrot, od tych fast foooodow to nawet 6latki maja juz cellulitis, wiec lepiej ruszcie sie z tych foteli i zadbajcie o diete, a w szczegolnosci swoich dzieci, nikogo nie obrazam kazdy jest, jaki jest, nie mowie ze szczuple to piekne, a przy tuszy to wezcie schowajcie, nie, nie, ale nie mowcie mi ze grubasne male dziecko jest piekne, przykro mi sie tylko robi, bo to problem bedzie dojrzewajacego dziecka, a potem taka nastolatka, wypsiuje idiotyczne watki ze chude to brzydkie i nie ma piersi i glupie- co za kretynskie myslenie, raczej wlasnie kompleksy i po co siedziec przed tym monitorem i biadolic, lepiej wyjdz i zacznij cos z soba robic, nie zadne katowanie sie, tylko zmiana diety, stylu zycia i dorazu lepiej, a najwazniejsze pockochac siebie

Gość wcale nie jest powiedziane że
nastolatka przy kości jako 40-latka będzie wielorybem, może być wręcz na odwrót, może schudnać i być jedną z chudszych, serio

Gość pierdolicie..........
grube dziewczyny to żadkośc u mnie w szkole prawie takich nie ma, same szkapy :) ( mam 17 lat jakby co) 💤