Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

namamo

jak walczyc o męża z komputerem?

Polecane posty

Gość 555***
sekator bez sensu...przeciez w związku nie chodzi o kopy w d..upę , wieczne szarpanie się oraz o sceny zazdrości!! sztuczne zresztą on nie zauważy gdzie Ona idzie i z kim i czy wróciła namamo 3 m-ce to nie tak długo! mój ciupie już z rok, ma wyrąbisty level i zbroję nawet dzieci w to grają, wiec w domu mam sajgon na jeden temat :P ale ukrócam stanowczo tę zarazę :D nie musisz niszczyć czy napadac na jego wioskę/zamek czy co tam buduje, możesz być konkurencyjna tak, zeby chciał z Tobą wejść w układ :D

kup sekator - grał już wcześniej ale komuś się "nie spodobał" i go rozwalili... i obraził się na traviana na jakiś czas, co mnie bardzo cieszyło.Teraz gra znów. Nie umiem odpowiedzieć na jakim serwerze ale podglądnę dziś wieczorem gdy wróci z pracy i napiszę Ci, może też tam jesteś i co byś powiedział na to by - wziąć go pod lupę? Tylko on jest w tym jakimś dużym sojuszu... więc ma mocne plecy:( A jeśli ciebie tam nie ma to pomożesz mi utworzyć osadę i będziesz mim przewodnikiem i instruktorem. Ok?

Gość kup sekator
nie ma sprawy :D. Tylko uważaj,to uzależnia :D

Gość moja kuzynka miła takiego
po 11 latach poznał jakąś dupe przez net i juz dawno po rozwodzie, miała 3 dzieci i byla brzydka a jednak do niej poszedł :D uważaj bo te typki które tak siedza przed kompami to nieobliczalne są, on tam na pewno gada z ludźmi na czatach czy forach, cześc ma na gg, na pewno są tam tez kobiety ....................

555 - też super rada. Chyba muszę stać się travianomaniaczką..... Ale jak widzisz, "sekator" też to zauważył mam jakiekolwiek pojęcie o tej grze bo rozmawiam z nim o tym ale to chyba za mało. Okazuję zainteresowanie jego ulubioną grą a zarazem jego osobom. Do czego to doszło żebym ja myslala o grze w traviana...

Gość 555***
:D jeszcze dojdzie do sytuacji gdy Ty będziesz coś robila dla jego sojuszu a on będzie ziemniaki obierał i chodził na paluszkach :D

Gość nobilitowana do oskara
Mam wrażenie, że on sie przy Tobie nudzi. Komputerowiec, też człowiek i ma prawo się zabawić, kiedy po domu chodzi zapracowana przy sprzątaniu, robieniu obiadu, praniu - żona. Wkradła się rutyna. Wszystkie dnie wyglądały tak samo. Nie dziwię się, że facet woli kompa, od oglądania tych samych obrazków w życiu realnym. Za mało z nim wcześniej rozmawiałaś, i dzięki temu, przestałaś być dla niego atrakcyjna. Mam znajomych podobnych do was - on po przyjściu z pracy ogląda cały wieczór tv, zjada obiad po pracy, a potem idzie spać. A jego żona jest szczęśliwa, że temu swojemu "skarbusiowi" zrobi obiad i kolację, a rano kanapki do pracy. Weź się walnij dziewczyno w odwłok i przestań o niego tak dbać. Może wtedy zgłodnieje, wstanie od tego kompa i przy okazji, poszuka swojej nudnej żony, żeby poprosić ją o zrobienie kolacji :D Przyznaję, że osobiście nie posiadam autorko Twojej cierpliwości. Ja już po 10 minutach od zobaczenia jego pleców przede mną, ubrałabym sie i wyszła z domu choćby na kawę do koleżanki, u której zasiedziała bym sie do rana przy miłych ploteczkach albo wyszła do kina, odwiedziła starych znajomych lub poszła z nimi gdziekolwiek. Rób coś dla siebie bo przy nim będziesz tylko pomocą domową, sprzątaczką i praczką jego cuchnących gaci oraz w przyszłości pielęgniarka bo straci wzrok, i ktoś mu będzie musiał podać przysłowiową szklankę wody... adieu 🖐️

Gość Travian
u mnie jest tak, ze gramy razem z mezem w jednym sojuszu, ale to ja jestem bardziej uzalezniona... a poza tym jestem szefowa dosc mocnego sojuszu i ja mam mniej czasu dla niego i maz czasami o to sie zlosci :P

Gość takie moje przemyślenia....
sama sobie takiego męża wzielas wiec teraz masz. nie wierze, ze przed slubem nie siedzial calymi dniami przed kompem i gral.

nie jestem kurą domową, w rozrywkach owszem jestem dośc ograniczona bo mam roczne dziecko, pracuje mam swoich znajomych, zainteresowania itp wiec pomyliłaś się w osądach - nie jestem nudną osobą - ode mnie nie otrzymujesz oskara za swoje wnioski.

Gość hdgdfsfs
ale napisz czy przed slubem on tez taki byl??? i co macie dziecko i oczywiscie ty sie musisz nim zajmowac bo mezus ma w dupie?

nie no nie aż tak, zajmuje się dzieckiem nie ma problemu żebym ja sobie gdzieś wyszła a on został z dzieckiem, wychodzi z nią na spacery, zajmuje się, nie ma wszystkiego w dupie... przed slubem tez lubil komputery... wiem, wiem widziały gały co brały....

Gość A ja powiem...
namamo, zajmij się czymś innym. Nie sprzątaj, nie gotuj a jak spyta czemu nie ma obiadu, powiedz ze byłaś zajęta czymś tam.

a ja powiem - dziękuję ale to nie jest dobra rada.. Mój nad wyraz wyrozumiały mężuś gdy nic nie zrobię w domu mówi: \"to nic, jutro też jest dzień, dobrze że odpoczęłaś idę sobie zrobić jajecznice\" Czyż nie anioł? Tylko robi tą jajecznice i zasiada z nią do komputera!!!