Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no porazka jakas

ja pierdole jakie ludzie maja problemy

Polecane posty

Gość no porazka jakas

jak widze te tytuly..: dlaczego ładne dzieczyny wola lysych, albo czy brzydki ma szanse u ładnej albo faceci wolicie gruba i madra (!) czy chuda i głupia (!) to mnie strzyka...wezcie sie do jakiejs roboty co...jakis pozytek by był moze przynajmniej zal

Gość po przeczytaniu bełkotu
dlaczego używasz takiego rynsztokowego słownictwa?

Gość no porazka jakas
brzydkim slowem jedynym tutaj jest ja pierdole :p a ze jedno to sie nie liczy ;p

Gość no dokładnie
też nienawidzę takich topików. A najbardziej mnie wpienia: "Mam małe piersi i przez to nigdy nie znajde chłopaka" albo "Jestem niska i przez to nikt mnie nie zauważ" albo "Jestem niski. Dlaczego dziewczyny oglądają się tylko za tymi wysokimi" No kurwa 😡 A co gorsza to walka z tymi ludźmi jest jak walka z wiatrakami. Nic do nich nie dociera. Żadne argumenty.

Gość no dokładnie
pierdolą w kółko o jednym i tym samym jak zacięte płyty. Gdyby chociaż myśleli logicznie, ale oni nie myślą logicznie.

Mnie dobijają dyskusje o wyższości chudych nad grubymi albo odwrotnie.. Normalnie krew mnie zalewa jak to widzę :P

Gość no porazka jakas
no pewnie jakby mysleli logicznie to by nie było tych topikow. no..za wysoka jestem i przez to nie moge znalesc chłopaka, jestem za niska i nie moge znalesc chlopaka. za małe piersi mam za duze, bladynka jestem albo brunetka. kurde...oczy mam zielone i przez to mnie nikt nie chce :P normalnie przykro sie robi jak sie na to patrzy..

Gość no wyzszosc chudych nad
grubymi tez jest dobijajaca.. wiadomo ze chude lepsze :P ale mnie tez własnie rozwaliło to ze jak gruba to madra a chuda to gruba. i to jest takie oczywiste!! no jak ktos chce madra dziewczyne no to ona musi byc gruba no musi bo jak jest chuda to jest glupia...no logiczne nie...

Gość no porazka jakas
ale ja tez mam problem - mam pryszcze i krzywe nogi. a chciałabym byc gwiazdą czy mam szanse?

Gość no porazka jakas
jeszcze mi sie podobaja tematy w stylu ile powinnam wazyc przy tym wzroscie, ocencie mnie, od ilu cm dzieczyna jest wysoka a od ilu niska, albo teraz z tym biustem, od jakiego rozmiaru jest duzy