Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maturzystka 2008.

mam sposób aby schudnąc---sprawdzone

Polecane posty

Gość Maturzystka 2008.

polecam w 100 % kupiłam i sparawdziłam po zastosowaniu normalnie naprawde sie chudnie ja np 5 cmw tylku(pisze serio) ciesze sie i jak chcecie to spróbujcie dziala na 100 % i jaka jędrna pupa zostaje

większej bzdury nie slyszalam, a jestem dyplomowana kostyczka i masazystka, do tego stzudiuje fizykoterapie i mam zajeca z dietetyki wiec mozesz wplynac na glupich ale nie na inteligetnie myslacych droga maturzystko

Gość Maturzystka 2008.
heee a próbowałas/?/,,,nie to spróbuj a zobaczysz,,,a zreszta nie to nie nikogo nie namawiam mi pomogło dlatego chciałam sie pdzielić...

większej bzdury nie slyszalam, a jestem dyplomowana kostyczka i masazystka, do tego stzudiuje fizykoterapie i mam zajeca z dietetyki wiec mozesz wplynac na glupich ale nie na inteligetnie myslacych droga maturzystko

Gość taaaaaaa czyżby reklama
bo ze sprzedażą cienko????:O:O:O:O

nie musze probowac bo cellulitu nie mam, pozatym wiec troszke na temat budowy skoryi odklau tkanki tluszczowej moja droga maturzystko

a jesli juyz bawic sie w tego typu bzdury moi drodzy panstwo to wystarcza 2 butelk wody mineralnej niegazowanej dziennie i 2x balsam nivea Q10 i juz, a nalepiej zastapic wogle jakiekolwiek napje woda mineralna niegazowana i tyle

Gość Maturzystka 2008.
to ty chyba modelką jesteś jak niemasz celulitu,,albo za bardzo w siebie wierzysz i swoja urode..,,lepiej sie pooglądaj dokładnie noże masz klapki na oczach,,,,a zrszta spadam ...zreszta moze niepotrzebnie reklame zrobiłam tej aukcji

hehe moja droge jesli chcesz to Ci fotke wysle bo ja cellulitu nie mam ani troszke co innego kiedys jak byłam grubsza, ale teraz tego u mnie nie znajdziesz napwno, ale jesli ty masz to nie znaczy ze wszyscy muszą mieć, lepiej wloz nos w ksiazke a nie nabijaj sobie klientów licząc na naiwność ludzi

Gość haha reklama

Gość nienormalna*
Zielona Stonoga ile czasu zajelo Ci schudniecie?? jak to zrobilas?

Gość bddety wypisujesz
o nie ja kopiłam i bzdura nie wierzcie, kupiłam od razu 3 opakowania i stoją na polce a w portfelu przeciąg przez moja naiwność

ok pol roku 2 głodówki 10 dniowe oczyszczające - dlteo cellulitu nie mam, 2-3x w tyg dobry morski peeling z jodem i nivea Q10 2x dziennie czzasem algi, przed glodowka 14dniowa dieta norweska i tyle, aha pije tylko wode niegazowana, inny napoj tylko od swieta, jem wszystko, nawet slodycze, wrecz sie nimi codziennie objadam bo to moja slabosc, ale pije wode wiec cukry sie poziomuja, pierwse 10 kg zeszlo juz po norweskiej, teraz jem normalnie ale male porcje bo moj zoladek sie skorczyl ale ze slodyczy jak pisalam nie rezygnuje

Gość Maturzystka 2008.
moze zalezy dla kogo mi pomogło

Gość nienormalna*
Zielona Stonoga a nie bylo Ci slabo na glodowkach?? mi zawsze jest slabo juz po paru dniach na owocach i warzywach, a co dopiero glodowka...

nie przy pierwszej glodowce pierwsze 3 dni koszmar, pozniej czulam sie juz nadzwyczajnie tzn wstawalam przd 6 rano bez problemu a zazwyczajn bez budzika nie potrafilam sie zwlec z lozka na godoce wstawalm sama wypoczeta pelna sil ale dopiero po 3-4 dniu, przy drugiej juz bylo odrazu dobrze, poprostu trzeba sie nie poddac wziasc sie i tyle, mogli przy mnie jsc, i nic gotowalam obiad i kosztowalam np sos czy zupe i poznie to wyplulam przeplukalam buzie woda, skostowac musialam zeby dobrze przyprawic, ale nie lykalam tylko zaraz wypluwalam, pomimo mojej glodowki maz musial jesc normaly obiad, pozatym moj maz czesto mawia ze mnie nic nie zlamie w tych sprawach jak powiem nie to nie, zadaje sobie cel i do nego daze, taka juz jestem, powiedzialam bede chuda i schudla, powiedzialam nie bedzie cellulitu i nie ma, powiedzialam bedzie plaski jedry brzuch i jest taka juz jestem

Gość nienormalna*
super!! normalnie zmotywowalas mnie:) po maturach biore sie za siebie:) myslalam najpiew o norweskiej, nie wiem czy sie zdecyduje na glodowke:) tylko boje sie jojo....boje sie ze zaczne jesc jak w nie swoj brzuch....ehhhh....ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma.

kazdy organizm jest inny, np dzis rano zjadlam juz pol paczki kinder rigel, , teraz robie zupe, poprostu uwielbiam slodycze i jem je dziennie i nie grubne tak juz jest od ponad roku tyle ze pije tylko ta wode no i jeszcze jedno nie jam za bardzo miesa tylko sery raczj i chuda szynke,czasem chuda pieczen wolowa, lub indyk nic innego z miesa nie jadam ale to nie ze wzgledu diety tylko juz tak od urodzenia, posilki jem malutkie bo wiecej nie moge przelknac, za to slodkie mi wchodzi dobrze, pa zycze sukcesow