Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matur

CZY SłYSZELISCIE NOWINKI O SOLARJUM2

Polecane posty

Gość Matur

A SOLARKA JUż NIESTETY PRZESTAJE BYC MODNA POCZYTAJCIE PRAWIE WSZEDZIE Są JUż POZAMYKANE SOLARIA ZE WZGLEDU ZE DUżO PANIENEK DOSTAłO RAKA PO TYM TYLKO W POLSCE TO ISTNIEJE ,,JUZ NIEDłUGO

Gość i co ty biedna deliszys
poczniesz?:o

Gość jaszczurkaaaaa
ja sie pastuje samoopalaczem i mam w tym mistrzostwo swiata .tylko jeden samoopalacz nie barwi na pomaraczowo i zadnych smug i zaciekow.piernicze solarium chociaz...........mam w lazience lozko jak sie patrzy.zmarszczki mi porobilo!!!

Gość ksiuuniaa
jaki masz dobry sprawdzony samoopalacz możesz podać nazwe bo niemoge natrafic na dobry

Gość jaszczurkaaaaa
to DAVE (summer glow +soft shimmer)to jest delikatnie opalizujacy balsam do ciemnej karnacji.ja mam jasna ,kupuje do ciemnej mi sluzy az milo.traktuje to jak balsam po kapieli.codziennie delikatnie przy kapieli sluszczam naskorek i smaruje sie tym mazidlem .bronzuje stopniowo wiec nawet jak walniesz zaciek to prawia niewidoczny .sprobuj.

Gość jaszczurkaaaaa
zluszczam nie sluszczam..sory

Gość Los Roscas De Noble
Matur-przestan bredzic,ze niby opalone dziewczyny,czy w ogole ludzie przestaja byc modni.Jedz gdziekolwiek ,do innego kraju,to sie przekonasz.Moze jedynie ludzie korzystaja z tego dobrodziejstwa z wiekszym rozsadkiem.