Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość airka

wesele i sukienka i buty

Polecane posty

Gość airka

ide na poczatku czerwca na wesele, kuypilam sobie wlasnie sukienke w mango, jest zielona do kolar i wiazana na szyi, doradzcie jaki kolor butow? myslalam o srebrnych i srebnej kopertowce, ale zaczelam ogladac gazetty i gwiazdy do zieleni zwykle czarny kolor maja.... i rajstopy mnie mecza, bedzie juz cieplo, wiec wypada mi isc bez rajstop? chce sobie kupic buty w te tzw paseczki na obcasie, one sa malo zabudowane

Gość takie
nigdzie nie wypada chodzić bez rajstop a już szczególnie do sukienki, muszą być bardzo cienki (8) ale muszą być

ja też na wesele mam zielona sukienka za kolano zawiazywana na szyi zakładam czarne szpilki i do tego czarna torebeczka. zastanawiam sie nad kolorem rajstop- ale chyba założe tzw. cieliste

Gość takie
oczywiście że cieliste takie najmniej widoczne, czarne buty będą najlepsze

Gość airka
ale tak patrze na zdjecia naszych polskich gwiaz to wydaje mi sie ze maja gole nogi, jak ubiore sandalki to bedzie widac;/ a paznkcie?? czerwone czy french??

wydaje mi sie że jak sandałki to rajstopy okropnie wyglągaja! ja bede miala zakryte palce u stop wiec zakładam rajstop, nogi w nich lepiej wygladaja. paznokcie-french ale mysle że czerwone teraz tez moga byc-sa modne

Gość airka
to moze jednak kupie bardziej zakryte butyl;/ albo po prostu oleje to i pojde bez rajstop, moze tak zle nie bedzie:)

Gość Asik482
jesli odkryjesz palce to nie zakladaj rajstop..bedzie to wygladalo idiotycznie stopy pod taka siatka. Estetyczna stopa tez jest elegancka. Do bucikow gdzie sa same paseczki nawet rajstopy nie pasuja:/