Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prowizorka

jutro lece do Polski i sie boje

Polecane posty

Gość Prowizorka

Nie lubie samolotow.

Gość bluta
PRZELYKAJ CISNIENIE PRZY LADOWANIU I WZNOSZENIU W NIEBIOSA :)

Gość konkretny gość
spokojnie, jutro tysiące osób lecą na polski i też się boją :)

Gość bibik
no to zeby Cie pocieszyc powiem Ci ze central wings juz splajtowal. tam to bylo niebezpiecznie. jak lecialam w marcu to naglesamolot opadl o kilkanascie metrow, w kabinie braklo powietrza, ja stracilam swiadomosc na kilka sekund a potem mialam kupe w majtkach do konca lotu. (a to bylo napoczatku) juhuuu

Gość bibik
no to zeby Cie pocieszyc powiem Ci ze central wings juz splajtowal. tam to bylo niebezpiecznie. jak lecialam w marcu to naglesamolot opadl o kilkanascie metrow, w kabinie braklo powietrza, ja stracilam swiadomosc na kilka sekund a potem mialam kupe w majtkach do konca lotu. (a to bylo na poczatku) juhuuu. dodam jeszcze ze lot byl przelozony na 2 dzien bo samolot mial awarie,hoho

Gość Prowizorka
bibik ja lece wlasnie centralwingsem:((

Gość konkretny gość
UKRAIŃSKIE LINIE LOTNICZE Katia powróciła dzisiaj do fabryki po dwutygodniowym urlopie. Odwiedziła rodzinę na Ukrainie i zaszalała w Egipcie, Jordanii i Izraelu. Dostałem fajną wódeczkę ukraińską, a Katia opowiada: - Sobie wyobraź Misiek. Wracamy. Zaraz mamy lądować w Kijowie. Samolot podchodzi już do lądowania i nagle wzbija się w powietrze. Z 10 minut krąży i znowu podchodzi do lądowania. I znowu się wzbija. Moja matka zaczyna już panikować, a każdy pasażer drinka wali pośpiesznie. W końcu z kabiny pilota wychodzi jakiś kolo. Coś grzebie na przedzie przed fotelami... otwiera jakąś klapę... zaczyna coś tam kopać. Kopie i kopie w końcu mówi: - Proszę Państwa... Już w porządku - mieliśmy małą usterkę podwozia przedniego, ale już naprawiłem i właśnie się wysuwa...

Gość bibik
oj... sorry. no to wysokich lotow.... a tak serio, to nie stresuj sie, ja czasami mam 2 loty dziennie. mozna sie przyzwyczaic, nawet do turbulencji.. powodzenia ps. mowili ze central splajtowal?

Gość Prowizorka
Mieli jakies tam klopoty ale z tego co ja slyszalam chodzilo bardziej o sprawy finansowe niz bezpieczenstwo. teraz ponoc cos pozmieniali i loty sa. w kazdym razie jak ja zrobilam rezerwacje to bez problemow. zobaczymy jak jutro:_((

Gość poetkaaaa
po cholere wracasz???? zalosny,niewyksztalcony,lizacy angolom tylki,emigrancie... takich nieukow nam tu nie trzeba

Gość Prowizorka
Ale poetycki jezyk:))) Po pierwsze nie mieszkam w Anglii Po drugie przylatuje tylko na wakacje Po trzecie nic ci do tego, jak przyjdzie mi ochota to wroce nawet i na stale:)))