Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabio abruzzi

włoskie dziewczyny i kobiety

Polecane posty

Gość ceka_m
allojzetta, czy mozesz przetlumaczyć swoją stopkę, szczególnie drugi cytat?

“L’amore è cieco, t’incendia il cuore. Non confondere l’amore col desiderio. L’amore è sole, il desiderio è solo carne. Il desiderio ti stordisce, l’amore ti dà forza”. “L’amore non ti toglie qualcosa per darlo a un altro. È l’essenza della vita. Ma tu non dai la tua vita a un altro”. Milosc jest slepa, rozpala serce. nie myl milosci z pozadaniem. milosc jest sola, pozadanie jest tylko miesem. pozadanie oglusza cie, milosc daje ci slly. milosc nie zabiera ci czegos zeby dac je innemu. jest esencja zycia. ale ty nie dajesz twego zycia innemu.

Gość Italiano Soliano
ja mieszkam we wloszech fabio abruzzi powiem ci ze w Nord Italia jak Milano nie ma ladnych lasek Zapraszam cie na Sycylie albo Calabrie to ci opadnie szczeka wiesz? w nord to same smierdzoce brzydkie amerkanskie konie lazo a no powiem ci ze Znam duzo wloszek ladnych i powiem ci jedno ZE WLOSZKI NIE WOLO WLOCHOW TYLKO POLAKOW jakos moj ziom sie spytal yakiej laski ladnej brunetki czy chce z nim chodzic powiedziala nie a mi powiedziala ta i wogule jak widzo polaka albo cos sie zachowujo inaczej bo tu sei polacco in bocca a lupo ;* =)

Gość ratorez
Ciekawi mnie ten temat bylem kilka razy we włoszech mam tam nawet kuzynke która juz tam zyje kilka nascie lat hmm włoszki hmm są piekne tak jak polki rosjanki hiszpanki itd po oczywiscie niemkami ale to juz insza inszosc ale siedzac sobie czasem w kafejce i oserwujac włoszki to tych pieknych jest tyle samo co tych powiedzmy innych i wydaje mi sie ze jest to troszke przeszadzone piekne kobiety sa wszedzie a tak naprawde to wszystko jest kwestia gustu chociaz moja partnerka jest wloszka hmmm teperament to ona ma lecz czy jest materialistką raczej w tym związku to jestem ten ktory mniej zarabia od niej i niema tu zadnego problemu .Mi się wydaje ze to jest poprostu trafienie na odpowiedniego partnera w swym zyciu .A przyznam sie ze zanim spotkalem swoja parnerke bylo wiele innych i naprawde wiem co to znaczy materializm u kobiety a tyczy sie on wielu narodowosci .Ale powiem tylko jedno wloszka w łożku hmm hmm hmm hmmm no no no przekłada sie teperament na swiat sezsu oj hmmm:)

Gość PL maniak
Widze tam przygasl choc mam obecnie nazwijmy sytuacje w temacie :), i o zgrozo wrzucilem glupie pytanie googlowi o wloszki Czytajac to smiac mi sie chce bo zdarzylo mi sie juz przespac z wloszka choc to bylo w US i mielismy po 20 lat na wymianie studenckiej wiec sami rozumiecie " those summer nights" Teraz trafilem jak ten wloch sam mam 38 lat i poznalem fajna o dziesiec lat mlodsza wloszke. Nie czuje sie zaszczycony bo to po prostu chemia... Owszem nie mam brzuszka lysiny, i moze to ta macchina i to ze dla niej jak i dla przecietnego wlocha mam raczej spore zasoby $$. I to mnie zmartwilo bo to by znaczylo ze niestety Wloszki czy Polki musza sie czuc komfortowo adorowane rozpuszczane i tylko co jak bede mial 50+? Poszuka w swoim przedziale malolata a ja bede seniorem z brzuchem i mezusiem :) O dio....

Gość girl24
jestem w Italii już jakiś czas wiec wiem trochę na temat włoskim dziewczyn,tak jak napisał kolega @olaboga boli noga ze są materialistkami i szukają księcia z bajki to prawda, znam wielu włochów którzy nienawidzą włoskich dziewczyn ze względu na ich skandaliczne zachowanie, niektóre to nie potrafią się zachować ale to jest wszędzie... a czy są ładne? nie! 1 na 10 jest ładna, i tak jest składa @fabio abruzzi ze mieszkam w Mediolanie, gdzie Ty niby widziałeś dziewczyny co szczęka opada bo takie są piękne? chyba tylko te modelki co stoją w sklepach jako ozdoba..

Gość girl24
i koleżanka @michela york ma w 100% racje:)

Gość girl24

Gość girl24

Gość girl24
@fabio abruzzi nie chce c***suć samopoczucia, ale niektórzy mniej atrakcyjni włosi w pewnym momencie swojego życia dają za wygraną i godzą się na jakąś świnkę z za granicy, która będzie im prała i gotowała oczko.gif co nie znaczy, że nie oglądają się ukradkiem na bujne czarne włosy i smukłe talie swoich niedostępnych rodaczek oczko. Twoj post mnie poprostu rozwalił hahahaha :D czarne bujne włosy? gdzie ? chyba na nogach :D a co do tych swinek to chyba mylisz włoskie dziewczyny z Polskimi, bo jak dla mnie i dla wielu moich znajomych to własnie włoszki sa grube jak swinki :D Tobie naprawde ktos naopowiadał bzdur a Ty w to wszystko wierzysz :D