Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdawyr

test ciążowy

Polecane posty

mam nastepujace pytanko, piatego dnia cyklu wspolrzylam z chlopakiem, dwudziestego trzeciego zrobilam test i wyszedl negatywnie. moge byc pewna wyniku? wydaje mi sie ze po 19 dniach jesli doszloby do zaplodnienia to test powinien to wykryc tym bardziej ze na ulotce pisze ze wykrywa juz ciaze po 6dniach od zaplodnienia.

Po pierwsze wspołżyłam sie pisze :D a po drugie nie martw sie ,a dla pewnosci zrob drugi test ...🖐️

test kupie i zrobie jutro, ciekawi mnie tylko czy rzeczywiscie sa jakies szanse na ciaze, bo wyczytalam ze robiac test juz po 14 dniach od wspolzycia powinien on wykazac czy jest sie w ciazy czy nie. dodam ze ten test ktory robilam wykrywa ciaze juz po 6 dniu od zaplodnienia wiec wnioskujac, test robilam w 19 dniu po zblizeniu, powinien chyba juz pokazac wynik poprawny czyz nie??

Gość jolanta2345
mnie test wykrył ciąze dopiero jak byłam w 4 tygodniu (pare dni po spodziewanej miesiaczce), wczesniej robiłam 2 i były negatywne

ja zrobilam dzis drugi test i byl znow negatywny, dodam ze jest to 29 dzien cyklu przy srednim 28 dniowym, moge byc juz pewna?