Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka31

czy magię można stosować w niedzielę

Polecane posty

Gość czarnulka31

mam pytanie dotyczące magii, czy można ją sosować w niedzielę. chodzi mi o magię taką z ziołami, świecami i zaklęciami.

Gość dziwne pytanie
Niedziela jako dzień święty przestrzegana jest przez katolików, więc zakładam że jesteś katoliczką. Toteż nie rozumiem skąd ten niekatolicki zamiar jakim jest uprawianie magii ??? Przecież uprawianie wszelkich form magii jest z punktu widzenia kościoła grzechem ciężkim. Więc zastanów się może jaki jest sens twojego pytania.

Gość czarnulka31
jaki jest sens to chyba moja sprawa, a pouczanie i wychowywanie praktykuj na swoich dzieciach :) prosiłam tylko o odpowiedz na pytanie czy mozna? a tu jak zwykle słowotok....

Gość czarnulka31
a poza tym co druga osoba jak nie wszyscy stawiaja sobie tarota, wróżą z kart, czytają horoskopy, wierzą w w różne dziwne rzeczy.... wiec zastanów sie nad swoją mądroscią co tu napisałas bla bla bla bla

a co ci za różnica? jak stosujesz magię, wróżby, horoskopy, itd... to i tak według kościoła wystawiasz swoją nieśmiertelną duszą na wielkie niebezpieczeństwo :D więc nie można w ogóle w żaden dzień :D

Gość ilj
Mozna bo niedziela nie jest chrześcijańskim świętem :P