Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laik komputerowy*

moj komputer

Polecane posty

Gość laik komputerowy*

od kilku dni wpisujac w googlach haslo ktorego szukam pozostaje ono jakby w pamieci i jest tak z kazdym haslem;zupelnie nie wiem jak sie tego pozbyc,czy ktos moze mi pomoc?

mi też się tak robi. nie znam się na tym zbytnio, ale ja zawsze kasuję na kompie historię :)

Gość Lemoniadkaa
sciagnij sobie przegladarke Opera,jest bardzo fajna i nie pokazuje sie cos takiego o czym mowiles\as

Gość laik komputerowy*
pytam bo wpisuje często zboczone słowa i nie chce by tato korzystając z komputera je zobaczył i miał mnie za boczeńca jakim jestem...

haa. :D Moj tata też mi zagląda dlatego też, jak już mówiłam- kasuję historię. :)

Gość laik komputerowy*
no coz ten drugi laik ktory sie podszyl to musi byc bardzo znudzony swoja egzystencja skoro wymysla tak malo oryginalne historie

Gość laik komputerowy*
niedenerwuje sie choc moje dewiacje i mitomanie która teraz tkwi w googlach moze sie wkrótce ujawnic czego bym sobie nie zyczył

Gość laik komputerowy*
ty szpetny idioto czlowiek o cos pyta a tu sie jakis idiota wpiernicza,naprawde nie masz nic lepszego do roboty nudziarzu???

Gość laik komputerowy*
soryy troche mnie ponioslo bo chce to szybko usunąc ,zaraz tato wraca z kościoła i jak go znam będzie wpisywał w google....laski...sperma .cipka,analnie itp...przeciez od razu sie wyda ...