Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eito

Takie zycie jest ok!

Polecane posty

Gość Eito

Po 8 latach chodzenia i 4 malzenstwa zostawilem zone i 4 letniego syna i zmieszkalem z kochanka. Ona ma 43, ja 30 lat. Wlasciwie to nie mialem powodow- znudzilo mi sie takie zycie, obowiazki, ciagle malo kasy ... Teraz jest inaczej- zycie jak za dawnych czasow, kasa- wzielismy pozyczke i zalozylismy mala firme i czuje ze zyje. Mozecie mnie zjechac, ale takie zycie jest ok!

Gość maleńka24
gratuluję "inteligencji"...

Gość madziattt
nie ty jeden

Gość SAMOTNA STRASZNIE
żona powinna ci zostawic wasze dziecko pod drzwiami i tez zacząć nowe życie

Gość przecier z pomidora.
jak jest ok to super, tylko o synu nie zapominaj.

Gość Eito
wreszcie czuje ze zyje!

Gość Eito
zabieram go raz w tyg do mamy- mieszkam teraz z kochanka w innym miescie. Tylko on nie chce sie rozwiesc, zreszta miala juz 3 mezow...a mnie zona ciaga po sadzie bo chce mi udowodnic wine.

Gość Eito
A moja kochanka to tak naprawde pan Edziu ale po operacji plci.

Gość wlasnie kto powiedział
Ze to kobieta ma zajmować się dzieckiem Jasne że jest ok bo dzieciak to i żreć chce i ubrudzi się.... Tylko zrobić łatwo 😭 Ciekawe ile Twoja nowa lady by to wytrzymała :P

Gość Eito
synka nie szkoda - jest w dobrych rekach. daje jej co miesiac 250 zl alimmentow a ona sie jeszcze w sadzie poskarzyla ze to za malo

Jak to trzech mężów..?:O Jak będziesz mimo wszystko dobrym ojcem to rób co chcesz , nie można nikogo zmusić do miłości.

Gość jesli czujesz ze zyjesz
zostawiajac 4letniego synka to wspolczuje mu tatusia bez uczuc wyzszych.

Gość SAMOTNA STRASZNIE
bo to jest twoja wina, zostawiłeś ją i 4 letnie dziecko, opieką z pomoca mamuśki chcesz sie wywinąc raz na tydzień? Dzieckiem trzeba sie zajmowac 24 godziny na dobe a ty z pomoca mamusi chcesz grac tatusia? Kobiety nie ródźcie dzieci facetom bo oni ich nie potrzebują. Pech spotkać takiego luja...

Gość alufcia
Jestes zwykłym utrzymankiem.

Gość SAMOTNA STRASZNIE
uchowaj Boże od takich kretynów, czy tobie starcza 250 zł na utrzymanie? A jak ma starczyć 250 zł na utrzymanie małemu dziecku, które rośnie co pół roku... Jak bym takiego luja spotkała w swoim środowisku to wisiałby za jaja...

Gość SAMOTNA STRASZNIE
alufcia>>> masz rację sprzedał sie jak dziwka, tak to mozna nazwać męską prostytucją

No i niech mi ktoś powie ,że faceci to nie świnie:O Kurwa 250zł i wizyty raz w tygodniu a sam zyje z kochanka , a zona pewnie liczy każdy grosz :O

Gość alufcia
A kobieta ktora z nim jest zacznie w szybkim tępie starzec sie i wtedy z podkulonym ogonem bedzie chciał wrocic do zony a zona wtedy powie mu won

Gość Eito
tylko mnie od lujow nie przezywaj. po prostu sie nie dopasowalismy. czemu podszyw- daje jej co miesiac 250 zl na syna i wg mnie to wystarcza jej- w sumie 500 zl ro dosyc

autor żyje:) prowadzisz firmę dla obcych ludzi:) Kobieta w wieku 43 lat już myśli o perspektywie 10-20 letniej. Tobie "się zapomniało". Na szklankę wody kiedyś też trzeba czymś zasłużyć:)

Gość Eito
czemu utrzymankeim? wzialem pozyczke, bo ona nie mogla- pracowala wczesniej na czarno i zalozylismy na nia mala firme, ktora jej prowadze bo ona by nie umiala. Firma jest na nia, zeby zona ode mnie wiecej nie wydebila alimentow. po 250 zl to w sumie jest 500 a to na male dzieck ostarcza. czemu meska dziwka?

Gość sobie weź 250 zł
i ciesz się życiem!!!!!!!!!!!!! 😭

Sama wyprawka do pierwszej klasy kosztuje 400zł :O A nastolatki to 250 czasami samego kieszonkowego dostaja, powinienes płacic grubą kase wyrodny "tatusiu"! A to ze synek jest mały to nic nie znaczy tak samo potrzebuje kasy ,zona sie poswieci i nic sobie na dupe nie kupi zeby dziecko jakos wygladało a Ty bedziesz sie zabawiał z kochanką..

Gość Eito
ona mnie kocha, to co ze rozni nas 13 lat.

Gość SAMOTNA STRASZNIE
jesteś męską dziwką i nic tego nie zmieni, sprzedałeś swoją żonę, której przysięgałeś i dziecko, które kochało by cie bezwarunkowo ( ale pewnie to już przepadnie i tego nie poznasz) dla jakieś babki, która jako że miała 3 męzów to i łatwo jej będzie ciebie tez wymienic, gdy jej sie znudzisz. Sprzedałes sie dla łatwego zycia, dlatego lujem cie nazywam.

Gość dry skin
Jejku! Oby tylko mi się nie trafił taki typ... Mam nadzieję, że ta żona nie rozpacza tylko ulgę czuje że odszedł. Normalnie załamka, że takie coś ma jeszcze czelność się chwalić swoim brakiem odpowiedzialności i niedojrzałością:(

Gość Eito
ale wyprawka to jednorazowy wydatek. A ona mnie nie kopnie bo jej jestem potrzebny do prowadzenia firmy. A synjest w dobrych rekach, bo zona jest wyksztalcona i go dobrze wychowa. Oto sie nie martwie,.

Gość SAMOTNA STRASZNIE
o losie i do tego jesteś jeszcze naiwny, wziąłeś pozyczkę na siebie, firmę, która ty założyłeś przepisałeś na kochankę, żeby żona nie dostała więcej pieniędzy. Czyli wolisz inwestowac w kochankę niż we własne dziecko, do którego na stare lata przyjdziesz żebrac o opiekę. Kochanka miała 3 mężów, więc łatwo cie wymieni, jak już jej nie będziesz potrzebny,ale męski dziwki z damskimi dobrze sie dogadują. To prawda spasowaliście :D