Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia09

CZY SZAMPON SUBRINA RECEPT przeciw wypadaniu włosów Jest SKuTEczny?

Polecane posty

zamierzam go kupic bo jestem z desperowana/// tak mi lecą wlsoy

Gość Bardzo polecammmm
O szamponie nie słyszałam, ale są takie tabketki revalid, polecam. Bardzo pomagają, po miesiącu włosy przestały mi wypadać- brałam dwie dziennie. Pozdrawiam i powodzenia.

musze je sprobowac narazie bore silice i wcieram cos we wlosy juz ok 1 miesiąca;/ i nicc.. a ile ten revalid kosztuje?

no wlasnie bylam i mi przepisala silic i cos do wcierania ale nie pomaga jutro ide zas

Gość łosica22
Nie stosowałam Subriny, ale sądząc po składzie tj wyciąg z chmielu ma on działanie bardziej przeciw przetłuszczaniu się włosów, radziłabym Ci raczej szampon, w którego składzie jest wyciąg z czarnej rzodkwi, ma trochę nieprzyjemny zapach ale moim zdaniem działa. Ja jeszcze dodakowo zaczełam łykać preparat Maxi Krzem to taka nowość, ma największą zawartość przyswajalnego krzemu, nawet 10 x więcej niż inne produkty.

uzywałam subriny ale do włosów przetłuszczających się, efektu zero jak normalny szampon, radze kupic coś innego np. dermena - szampon, lub loxon 5% taki do psikania na włosy prparat oby dwa skuteczne wiem z doświadczenia.

Gość a ja miałam ten szampon
i w moim przypadku był skuteczny, poza tym fajne włsosy po nim były nie trzeba było nakładać odzywki.

Witaj Goniu! Szamponu o ktry pytasz nie stosowam, wiem natomiast ze wypadanie wosow to powazny problem sama waslcze juz z tym 2 lata. Nie wiem w jakim stanie sa Twoe wlosy ale zeby im pomoc doradzala bym Ci konultacje z dermatologiem oraz produkty apteczne. \\Warto polaczyc szampon z ampulkami i suplementacja. Mam dobre doswiadczenia z preparatami revalid a takze vichy (niestety dosyc drogie) Czesto jednak wypdanie wlosow ma swoje podloze w problemach zdrowotnych lub poprostu w genach. Duzo informacji moesz zanlezc na forum dot. lysienia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3153843&start=7620 naprawde warto zajrzec rozbudowal sie obszerny temaciik. Nie przeraz sie tytulem lysienie pewnie dopiero od nie dawna masz problemy z wosami tam dowieszsie wiecej i moze uda ci sie w pore rozwiazac problem Pozdrawiam!!

bylam u dermatologa dala mi silice i dwa preparaty do wcierania nie dlugo mam wizyte i zastanawiam sie czy se nie kupic HENNY WAX

Gość misterlys
miałam subrinę.. nic nadzwyczajnego. Mi pomógł neril kiedy miałąm jeszcze dodatkjwo mocno przetłuszczające się włsoy Potem używałam tego polskiego szamponu nazwy nei pamietam kolorystyka zielono-czerwona nalepki i żółty szampom w prześwitujacej butelce.. taki znany ale mi nazwa uciekła - było ok.

Gość Siuup
MOże być skuteczny a może wręcz pogorszyć sytuację. Nic nie będzie wiadome dopóki nie zrobisz badań. Jeśli nie wiesz jaka jest przyczyna to bez sensu leczyć ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI