Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jestem w kropce

nie chce pojsc do lózka.... nie jestem pewna a nie chce go tracic....

Polecane posty

Gość upsssssssss

musisz zrobić tak, jak Ty sama czujesz a co do straty: owszem, stracisz go to tyle :)

i dodam jeszcze, że to, że powiedział, że Cie nie odda o niczym nie świadczy, wystarczy, że odda siebie (i w tym właśnie tkwi problem) no, to już naprawde tyle ;)

Gość ss..
klaudak co to znaczy ze odda siebie? czemu jej tak mowisz? mam wrazenie ze dla ciebie sex jest najwazniejszy

Gość kiki...
ja probowalam ale bardzo mnie bolalo , chlopak nawet do polowy nie wszedl, nie moglam sie rozluznic. Bylam wtedy w ostatnim dniu miesiaczki, piątym i po tym wszystkim poszlam do lazinki i nagle splynela mi tak maź czerwona czy to oznacza ze on jednak przerwal mi tą blone?

ss.. ---> seks nie jest dla mnie najważniejszy, ale owszem, jest ważny dlaczego jej tak \"mówię\"? Dalego, że taka jest prawda :) To normalne, ze facet, który jest rok z kobietą pragnie z nią seksu z różnych wzgędów, wsród których jest m.in. miłość, ale też zwykłe samcze pożądanie ;) Pierwsze być może będzie go przy niej trzymało mimo braku seksu, drugie natomiast sprawi, że jak będzie miał okazję, to w koncu pójdzie w długą z inną

nie rob tego jezeli naprawde nie jestes gotowa. moja przyjaciołka (w Twoim wieku) była z facetem 2 lata. niby wielka miłosc, on sypał pieknymi wyznaniami a ona myslała ze skoro tak kocha to poczeka. zerwał z nia 2 tygodnie temu w wyjatkowo chamski sposob, teraz spotyka sie z jakas zdzira i cieszy sie ze ta mu daje dupy kiedy tylko ma na to ochote. facet facetem, niezaleznie od tego jak bardzo mowi ze kocha.