Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +++ KARAOKE HIT ***

+++++ JAK ONI TUTAJ SPIEWAJą - KARAOKE HIT ***********

Polecane posty

Gość +++ KARAOKE HIT ***

~~***~~ PRAGNIWESZ ZOSTAć ARTYSTą ? MIEć WłASNą WIDOWNIę? BYć OCENIONYM PREZ JURY CAłEJ POLSKI? PROSZę POKAż CO POTRAFISZ, A MY CIę OCENIMY... NA POCZąTEK: 1. Rihanna - "Unfaithful" http://www.youtube.com/watch?v=2d2JPW6TpzU 3 2 1 0 START !!!

Story of my lifeeeeeeeee ... I can see him daiyn' I don't wanna hurt him anymore..... yeeahhh ulalaala yeeee brava!!

Gość Ela Zapędowska -
Bardzo ładnie, ale miejscami nie czysto : daję 4 .

Gość Edyta Górniak
MIły głos i piekna mimika twarzy... więcej wczucia: oceniam na 4

Gość Rudy Shubert
Przepikęknie: dla Ciebie 6 :)

Gość Będę śpiewać...ALA

Gość Pani Edyto jest Pani boska

to ja madonne zapieje tajms goł by soł slołli Every little thing that you say or do I'm haaaank ap I'm hank up on ju Waiting for jur koll Baby najt and dej I'm fid ap I'm tajerd of weitin on ju dziekuje

Gość PIeknie było 6 oceniam

Gość Edyta Górniak...
nie dokońca trafna interpretacja...ja bym to lepiej zaśpiewała. Tylko: 3

Gość Halo jest tutaj ktoś...spiewam

Gość Rozumię Cię...
świetny pomysł, może ja spróbuję..uwaga zaczynam :)

ja* no to śpiewam ;) Stoi pociąg na stacji na drugim peronie za minutę odjedzie już go nie dogonię w tym pociągu jedziesz ty machasz do mnie ręką czuje ze zostałem sam ze swoja piosenka. ..tralalalala Hej czy ty wiesz ze ja się w tobie kocham, hej czy ty wiesz ze to poważna rzecz. Hej czy ty wiesz ze zdjęcia twe oglądam, hej szkoda ze już nie zobaczę cię... Hej czy ty wiesz ze ja się w tobie kocham, hej czy ty wiesz ze to poważna rzecz. Hej czy ty wiesz ze zdjęcia twe oglądam, hej szkoda ze już nie zobaczę cię. Tak zostałem na stacji na drugim peronie, błąkam się pośród ludzi i w marzeniach tonę już powoli skręca mnie cos się ze mną dzieje już nie mogę dłużej tak chyba oszaleje. Hej czy ty wiesz ze ja się w tobie kocham, hej czy ty wiesz ze to poważna rzecz. Hej czy ty wiesz ze zdjęcia twe oglądam, hej szkoda ze już nie zobaczę cię. Hej czy ty wiesz ze ja się w tobie kocham, hej czy ty wiesz ze to poważna rzecz. Hej czy ty wiesz ze zdjęcia twe oglądam, hej szkoda ze już nie zobaczę cię. Tak minęło już parę lat gdy straciłem wiarę, wszystko we mnie wymarło błąkam się niedbale nagle patrzę co za cud błysnął we mnie płomień znów na stacji stoisz ty na drugim peronie. Hej czy ty wiesz ze ja się w tobie kocham, hej czy ty wiesz ze to poważna rzecz. Hej czy ty wiesz ze zdjęcia twe oglądam, hej szkoda ze już nie zobaczę cię. Hej czy ty wiesz ze ja się w tobie kocham, hej czy ty wiesz ze to poważna rzecz. Hej czy ty wiesz ze zdjęcia twe oglądam, hej szkoda ze już nie zobaczę cię.

Gość PIEKNIE