Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gappa2

rozstanie, dziewczyny ktore to przechodza pomozcie.

Polecane posty

Gość gappa2

mnie zostawil facet po 1,5 roku.bylismy bardzo zgrana para.planowalismy slub, bylismy zareczeni, urzadzalismy wspolne mieszkanko i nagle....koniec.podobno nie wytrzymal i cos w nim peklo, nie dogadywalismy sie ostatnimi czasy-glownie podczas remontu co jest raczej chyba normalne.Wczesniej owszem troche sie klocilismy ale o jakies pie**oly.jestem zalamana.nie rozumiem tego ze nie potrafi mi nawet powiedziec co tak naprawde bylo powodem.wiem ze chcial wrocic do bylej swojej dziewczyny ale mu nie wyszlo.tak latwo to wszystko przekreslil.szok dla mnie.zero rozmowy z nim i jakichkolwiek wyjasnien.caly czas inna wersja.juz nie wiem co mam myslec.oprocz tego po naszym rozstaniu caly czas mielismy kontakt niby przyjacielski ale jednak byl.za kazdym razem kiedy byl w domu ( wyjechal na 3 mce-przyjezdza raz na 2 tyg.) spotykalismy sie i bylo ok.ale zero rozmowy na nasz temat.za kazdym razem kiedy probowalam z nim normalnie rozmawiac krzyczal ze i tak nie wroci i zebym dala mu spokoj.wiec odpuscilam sobie.ale teraz wraca juz na stale.nie wiem co bedzie.wszystko znow odzylo.wszystkie wspomnienia i mile chwile.szkoda mi tego wszystkiego no i wciaz bardzo go kocham.co mam robic?dac sobie spokoj?prosze was o rade

czas leczy wszystkie rany, lepiej po1,5 roku niz po 5 i zsostalabys sama z np.z dziecmi...to dopiero tragedia