Caramia 0 Napisano Maj 4, 2008 kto jest za :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clarins Napisano Maj 4, 2008 jestem za!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caramia 0 Napisano Maj 4, 2008 och, chcialabym ich zobaczyc w rolach matek :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caramia 0 Napisano Maj 4, 2008 nie mowiąc juz przy porodzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zlotowlosa Kobieta Napisano Maj 4, 2008 Zdecydowanie jestem za! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też jestem ZA Napisano Maj 4, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clarins Napisano Maj 4, 2008 albo moze wymysla sztuczne macice :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj też tak Napisano Maj 4, 2008 kiedyś mówiłam, nawet nie tak dawno. i mówiłam jeszcze że ślubu nie chce bo potem jest problem z rozwodem,i upierałam sie przy tym baaardzo, ale tak szczęśliwie wyszło,że poznałam mojego narzeczonego, nie wiedziałam że potrafie tak kochać i że moge być tak kochana.i co? i teraz nagle chce być żoną i mamą, ale musimy jeszcze troszke poczekać,bo ślub dopiero w przyszłym roku, a brać go w ciąży, kiedy nie wiadomo jak sie bede czuła,to też żadna atrakcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caramia 0 Napisano Maj 4, 2008 sztuczna macica hmmm wszystko przed nami , bede czekac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clarins Napisano Maj 4, 2008 oj tez tak - ja jednak zdania nie zmienie. kazdy jest inny. nie mozna tak generalizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clarins Napisano Maj 4, 2008 Caramia zawsze jeszcze mozesz adoptowac :) to tak gdyby nie wyszlo z ta sztuczna macica :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caramia 0 Napisano Maj 4, 2008 moze bede miala faceta majacego juz dzieci, hehe... jakos nie czuje powolania bycia matka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj też tak Napisano Maj 4, 2008 spoko, nikt wam nie karze zmieniać zdania, ale wiecie jak to jest- nigdy nie mów nigdy. pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caramia 0 Napisano Maj 4, 2008 dlatego tez nie mowie , ze nigdy nie zdecyduje sie ... czas pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach