Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rambo 007

Co czujecie robiąc loda?

Polecane posty

Gość Rambo 007

Moja była nigdy nie chciała mi zrobić loda..powiedziała, że to dla niej poniżające, że może kiedyś ale na pewno nie w najbliższym czasie. A nie które z was, które robiły, dla was to nie jest poniżające? Strasznie mnie zastanawia to wasze myślenie. Czekam na posty.

Gość gardze
kobietami ktore to robia

Gość przecier z pomidora
a cow tym poniżającego?? jak facet mnie robi dobrze językiem to jest mi cudnie, to czemu ja jemu mam nie sprawic przyjemności??

Gość antyyyyyy
kobiety miejcie troche szacunku do samych siebie

Gość Rambo 007
szkoda, że nie wszystkie myślą tak jak wy! Dokładnie..jak się bawić to na maxa:)

Gość to poniza godnosc ludzka
te lody !!!!!!!!!

Gość gardze wami
macie racje kobiety jak sie szmacic to na calego

Gość Rambo 007
Ja uwielbim lizać cipkę..uwielbiam ten wyraz twarzy kobiety przy tym..woń cipki..to gorąco..tą atmosferę..wow:)

Gość antyyyy
bardzo smieszny ten poprzedni post boki zrywac lepiej nie mozecie?

Gość sokks
Robienie loda jest sexem (jak sama nazwa wskazuje oralnym) a przeciez seks jest dla ludzi !

a ja współczuję parom, które nie robią tego po francusku. to znaczy , że brzydzą się siebie. Nie wiem, jak można tego nie robić. My jesteśmy ze sobą bardzo blisko i sex jest przez to świetny, a jak jedno się brzydzi drugiego, no nie rozumiem.

Gość gardze wami
najpierw sie znizacie do poziomu penisow a potem sie dziwicie ze nikt was nie szanuje . zalosne jestescie

Gość Rambo 007
ten wynalazek "antyyyy" to jakis dzieciuch prawiczek wydaje mi sie..jakies to czerstwe takie i pobozne;]

Gość Rambo 007
wynalazek "gardze wami" to tez jeszcze prawiczek wyssany z niedzielnej mszy na 9:00:P :D

Gość czybit
Nie porownywalabym lizania kawalka ciala(cipki) do wkladanie sobie fiuta do buzi.To jest troche ponizajace i wlasnie dlatego faceci to uwielbiaja...

Gość misz-masz me
No ja uwielbiam kiedy facet robi mi dobrze języczkiem i tak samo lubie sprawiać przyjemność jemu....Nie czuje sie poniżona, bo orbie to z własnej nieprzymuszonej woli.

Gość bo nie rozumiecie dzieci że to
nie chodzi o penisy:O Penisy są obrzydliwe, śmierdzące, oślizgłe i szpetne. Ale seks jest dla ludzi, którzy się kochają i którzy chcą sobie sprawiać przyjemność. I jak się kogoś kocha, naprawdę, pożąda się go, to nie ma w tym nic obrzydliwego.. No rozumiem, że np. ktoś nie ma ochoty lizać komuś tyłka, czy żeby go posuwano w odbyt. To może być nieprzyjemne. No i niby tez rozumiem, że można nie lubić seksu oralnego. Ale to nie szkodzi zdrowiu, nie jest bolesne, nie jest niehigieniczne ( o ile się to robi będąc czystym) a daje bardzo wiele przyjemności. Co to ma wspólnego z szacunkiem? Jak naoglądacie się filmów, gdzie jakieś małolaty ciągną druta pod dyskoteką, to potem macie spaczone pojęcie o życiu🖐️

Gość Rambo 007
Ja tam jak panne kochałem już na maxa to pożądałem jej każdego fragmentu ciała..nie obrzydzało mnie to a w recz przeciwnie jeszcze większą pryjemność mi to sprawiało. Nie rozumiem tych śmiesznych ludzisk co mówią, ze to poniżające

Gość nie rozumiem was nic a nic
co jest złego w robieniu loda? Oczywiście nie mówię o takim przypadkowym incydencie z niewiadomo kim;) Mam faceta, kochamy się, to jest dla mnie przyjemnośc kiedy to robię bo wiem że on to uwielbia. Jak facet wam za przeproszeniem liże cipę to jest ok? A jak wy macie coś zrobić dla faceta to bllleeeee. Jestem tego zdania, że wszystko jest dla ludzi pod warunkiem,że oboje tego chcą.

Gość takie male pytanko
Ja kocham swoja dziewczyne i bym cale ciało wylizał :) czego sie wstydzic (od ust do stup ) :* ciało jest najleprzym wynalazkiem :P

Gość Rambo 007
"nie rozumiem was nic a nic" - wiec moja dziewczyna była egoistką powiasz :P :D

WYJDŹCIE STĄD WSZYSCY! zamykam temat :P:P:P:D nie ma co ciągnąć tej do niczego nie prowadzącej dyskusji, bo polega ona na tym, że skisłe fiuty, których żadna nie chce polizać, piszą, że gardzą kobietami, a normalni ludzie, którzy widzą co to sex próbują im przemówić do tych pustych łbów. :classic_cool: współczuję waszym dziewczynom, to porażka być kiepskim w łóżku. NO I TEN KTÓRY TAK GARDZI KOBIETAMI POD PAROMA NIKAMI, TO JEDEN I TEN SAM MASTURBATOR:D

Gość batonpc

Gość czybit
wrecz przeciwnie katastrofko:D Facet nic sobie do buzi nie wklada, nie 'posuwa' peniasa wkladajac i wyjmujac go z ust. Jesli myslisz, ze facet nie postrzega tego jako lekkie ponizenie partnerki i ta mysl go nie kreci, to malo znasz sie na psychice facetow....

Gość Rambo 007
"czybit" jaki Ty jesteś pusty :/

Gość kasiula1988
dlaczego większość z was uważa to za poniżenie??? nie wiem skąd to wam sie wzięło...