Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa17

Jeszcze więcej trądziku po umyciu twarzy /

Polecane posty

Gość kolorowa17

Mam 17 lat i nie wyleczony jeszcze do końca trądzik. Zauważyłam jednak.. już dawno, gdy stosowałam również inne preparaty do mycia twarzy, że po umyciu mój trądzik jest jeszcze bardziej widoczny, a co gorsza powstają nowe pryszcze :| Poświęciłam się nawet i zrobiłam taki mały eksperymencik- przez 3 dni nie przemywałam mojego pryszczatego czoła i pryszcze prawie zniknęły...! Nie kontynuowałam tego jednak dłużej, bo na dłuższą metę mogłoby przynieść to odwrotny skutek.. no i z powrotem mam kolorowe czoło ;| Dlaczego tak się dzieje?

a czym myjesz twarz? wodą i jakims tam zelem? moze sprobuj nie uzywac wody tylko mleczko do demakijazu. albo myj twarz platkami owsianymi, sama natura:)

Gość kolorowa17
Tak, żelem do mycia twarzy i wodą.. ale już od samej wody mi się tak robi :|

mydło dla niemowląt

Gość kolorowa17
Ale to od razu po tym, jak zamoczę twarz w wodzie, wypryski nabierają koloru :|.. a można umyć twarz bez wody, tylko samymi wacikami z mleczkiem? A istnieją mleczka antybakteryjne?

byla kiedys u nas dyrektor oriflame i mowila ze sa takie skory ktore w ogole nie potrzebuja wody, tez byla zdziwiona na poczatku ale mowila ze tak rzeczywiscie jest, oczywiscie od razu zachwalala mleczko z tonikiem 2w1 oriflame, nie przepadam za kosmetykami tej firmy ale w to ze da sie zyc bez mycia twarzy woda wierze, sama piszesz ze sama woda u ciebie to powoduje wiec z niej zrezygnuj. tak sa mleczka antybakteryjne.

Gość kolorowa17
Hymm.. spróbuję... miejmy nadzieję, że zadziała :) Dzięki :) Idę już spać.. dobranoc!;*

Ja jak kiedyś kupiłam sobie tonik, krem i żel 3w1 z Garniera i stosowałam przez kilka dni to mi tak obsyfiło twarz, że szok! Więc przestałam, tonik używałam tylko raz w tygodniu. A żelu 3w1 nie używałam tylko robiłam z niego maseczkę. Krem do dziś gdzieś leży. Więc możliwe, że to od tego żelu. Znikło mi wszystko po maseczce błotnej :) Teraz używam tonik Garniera zielony do skóry normalniej i mieszanej bodajże. Są różne toniki antybakteryjne, ale może po prostu masz wrażliwą skórę to kup tonik z Garniera ten nowy biały kosztuje ok 16 zł.