Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfemin

kobieta potrzebna od zaraz

Polecane posty

Gość a do przytulania
może nie wiesz, że taki jesteś? :)

Gość a do przytulania
no tak, wystraszył się...szkoda.:) dobranoc, miłych snów, antyfeminie :)

Gość antyfemin
zapewne wrażliwy też jestem,nigdy nie wrzeszczę a przypalone kotlety mogą smakować wyjątkowo.Czasami ja potrafię przypalić wodę na kawę . uwielbiam pływać,śmiać się nawet z siebie,myślę że mam poczucie humoru,

Gość antyfemin

Gość antyfemin
ale nie tańczę

Gość a do przytulania
spróbuję Cię nauczyć :) to wspaniała zabawa, można się wtedy lekko wtulić w partnera, oprzeć głowę na jego ramieniu, dać całusa...:) poza tym taniec, wyzwala dużo pozytywnej energii. więc, dasz się namówić? :) ha, już mi się podobasz :) jakie masz zainteresowania, co lubisz robić, najbardziej ze wszystkiego?

Gość a do przytulania
ja uwielbiam latem góry. potrafię spędzić parę godzin dziennie wspinając się na jakiś szczyt i z niego obserwować okolicę. niestety ostatniego lata nie byłam w górach. moi znajomi mnie opuścili, a samej jest mi niezręcznie.

Gość a do przytulania
czy jesteś nieśmiały? w zasadzie mnie to nie przeszkadza ale wolę wiedzieć bo nie chciałabym czymś urazić. :)

Gość antyfemin
łażenie po górach jest raczej nie dla mnie:( cóż nie można miec wszystkiego. Łabędzi śpiew w parku i rzucane wspólnie okruszki chleba mogą być najpiękniejszym przeżyciem, nie sądzisz?

Gość a do przytulania
spacer w parku, może być rzeczywiście miły. a to rzucanie łabędziom okruszków? nie wiem, nie próbowałam. ale może kiedyś spróbuję i tego :) muszę już iść spać. jutro normalny dzień pracy. idę na 8.. miła ta nasza pogawędka ale czuję już się zmęczona. rzadko chodzę tak późno spać. dobranoc, kolorowych snów. 🖐️ i, może jeszcze kiedyś, do poklikania ?

Gość antyfemin
nadzieja, nic więcej nie zostaje. Dobranoc

Gość a do przytulania
oczywiscie najdrozszy..gdybys jeszcze w przerwie miedzy zucaniem chlebem w labedzie zafundowal mi ostre jebanko poczulabym sie naprawde niczym ksiezniczka..

Gość antyfemin
coś się mi popieprzyło z netem tak że wybacz ,to nie była zamierzona ucieczka. jak mi się nie chce iść do pracy,spać mi się chce to do następnego poklikania:)