Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niniusia

samotność w Manchester

Polecane posty

Gość niniusia

Witam,. mam 22 lata, mieszkam w Manchester, mam tu rodzine, ukochanego mężczyzne i niby wszystko powinno byc super- dobra, praca,zarobki itd... ale ...no właśnie to ALE...Nie do konca jestem taka happy. Mma wszystko co chce ale teskno mi za takim normalnym, młodym zycie. W Pl non stop gdzies byłam, wsrod ludzi, dom był tymczasowy miejscem a wsrod ludzi czuje sie jak ryba w wodzie. U wielbiam rozmawiac, bawic sie i poprostu życ pałną para...tu niestety ucichłam. Jestem szczeskliwa ze mam tu ukochanego , prace dobra, plany, itd....ale jak przychodzi weekend to tylko zostaje tv albo spacery- zero znajomych, zyczliwych ludzi, bo jak i sa to oczywiscie prostacy... Jeszcze mnei czeka powaznba operacja po ktorej 6 mcy bede zmuszona siedziec w domu...tzn nie bede w stanie pracowac i w pełni chodzic. Kontrakt mis ie akurat do operacji skonczy no i co dalej... Starsznei to przezywam i bez wsparcia i ludzi znajomych jest mi ciezko..Przepraszam bo moze zaśmiecam forum ale musialam sie wygadac... Jesli ktos samotny sie znajdzie chetny na kawe, zakupy itddd pisac smiało.. Poxzdrawiam imigrantów w UK

Hej! Mam 22 lata tez!!!! Mam na imie Ola i jestem w Manchester rok i tez mi sie nudzi nie mam aktualnie pracy i wogole napisz na maila i jezeli mieszkamy blisko siebie to jestem baaaardzo chetna na spotkanie. Pozdrawiam

Gość niniusia
.....

Gość niniusia
uuuuuppp

Gość niniusia
nikt ???

Gość polish zone
A podaj poczatek kodu pocztowego, bo jatez z Manchesteru: m9, ciekawe czy blisko mieszkamy.

Gość niniusia
sk4, chyba niedaleko