Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Dzień Dobry

Polecane posty

Skąd wiedzileś że od rana myśle o malinach rozgrzanych słońcem, zjadanych przy niespiesznym ruchu ciał?

dzien dobry:) w Szczecinie cala majowka piekna, cieplutka i sloneczna:) dzisiaj rowniez piekne sloneczko:) zapraszam na Pomorze Zachodnie;)

storczyku ty mysisz ze ja się zatrzymałam w rozwoju i oglądam filmy o plastusiach :o No ale tobię się nie dziwę, wiem ze to twoje ulubione ;)

ehhhh....muszę się narazie oddalic 😭 dopadła mnie ta zmora potocznie zwana pracą :o muszę odrobić zaległości urlopowe 😭

Weź coś ekstra Maniek. A ja pracuję, pracuję i czuję jak mi garb wyrasta. Cos sie omyliłam i zacząc od początku muszę, ehhh

brumko ekstra? tyłkiem kręcić będę :P Agniecha nie wiem czy będzie :o narazie mi się nie chce :classic_cool: Mistrzu twarzą do stołu? :o

Giętki Maniek co Tobie się nie chce??:P BYĆ Storczykiem??:O O co tu chodzi?? JA jeszcze nie w temacie całkiem jestem:O

Manietto - nie reklamuje pracodawcy, tylko podaję precyzyjne dane na temat musztardy, bo znanym koneserem jesteś i nie wszystko Cię satysfakcjonuje.