Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhgn

ten sam problem

Polecane posty

Gość hgfhgn

co wiekszosc dziewczyn t utaj ma..moj facet tez sadzi ze jesli dał mi pierscionek to juz jestem jego i nie musi nic w tym kierunki robic..a ja bardzo bym chciała aby sie o mnie staral tak jak kiedys..mówiłam wprost czego oczekuje i nic..w zartach drukowałam gotowe teksty z netu nic..i nie wiem co mam zrobic..chciałabym aby troszke poczuł zazdrosc..np wczoraj jak było mi miło..bylismy u jego siostry a ja bardziej dogaduje sie z jej mezem..moj kochany jak tylko zobaczyl ze wychodze gdzies z nim itd to szalal..dzis zasypuje mnie smsami ale za kilka dni znow mu to minie a przeciez nie bede u nich non stop siedziała..i nie wiem jak mam sie zachowywac zeby tak było..nie u miem ograniczyc z nim spotkan bo jak sie 5 min nie widzimy to jest masakra..duzo moich znajomych twierdzi ze to własnie przez to ze zrezygnowalismy z naszego zycia i jestesmy non stop ze soba..a wy macie moze jaies propozycje?błagam o porady!

Gość hgfhgn
nikt nie pomoze?:(

Gość Biras
Poprostu.. twój kochany jest zazdrosny.. gdy CIe widzi to wie ze nic ci nie jest itp.. a jak z kims wyjdziesz to jest zazdrosny,,

Gość hgfhgn
a co zrobic zeby byl wiecej tak jakby zazdrosny..zeby wiedzial ze nie jestem jego bo mam pierscionek itd..zeby mial poczuycie ze tak jakby i talk moze mnie stracic..nie umiem tego wytlumaczyc;/