Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qAksa

kto był i moze polecic tani nocleg w zakopanem??

Polecane posty

Gość qAksa

Kto byl w niedawnej przeszlosci w zakopanem i moze k=polecic nocleg na kieszen przecietnego studenta??

Gość 2 mln ludzi było w ten weekend
z tego połowa warszawiaków, to zawyżyli ceny :)

polecam: \"Jodła\"- wynajem pokoi Sylwia Tylek Adres: ul. Wojciecha Brzegi 4 34-500 Zakopane tel. 018 20 66 346, 0604 655 425 e-mail willajodla@vp.pl pod samym Giewontem, piękniuśko i przemili ludzie

nie rozumiem takich pytań... nim dobijesz się do miasteczka, zaczepia Cię kilkadziesiąt osób z propozycjami noclegów, w różnych miejscach i różnych cenach nie wiem, po co tu pytać na forum na miejscu masz tak duża ofertę, myślę, że ładnych kilka tysięcy miejsc o różnym standardzie i cenach Poza tym - czy te kilka godzin spędzonych w wyrku jest aż tak istostne, jeśli jedzie się w góry, że trzeba to roztrząsać na forum?

Gość qAksa
do Ewa33: jesli nie masz nic do polecenia to nie wiem w jakim celu zabierasz głos. Wypowiedz sie tam gdzie mozesz komus pomoc. poza tym dla Twojej informacji studiuje dziennie i moj wypad w góry nie bedzie długi. Nie mam zamiaru tracic czasu na miejscu i szukac nie pewnych noclegów a po przyjezdzie na miejsce okazuuje sie ze pensjonat odbiega znacznie od tego co proponowal ci "stacz" przy drodze. Poza tym wole miec wszystko zaplanowane i zarezerwowane.

A ja jakos rozumiem takie pytania, bo nie kazdy ma ochote jechac gdzies w ciemno i czekac, ze go ktos zaczepi i nocleg zaproponuje:(

Gość qAksa
poza tym wybieram sie do Zakopanego autobusem i nie zatrzymam kierowcy ze wszystkimi pasazerami bo ktos przy drodze proponuje nocleg. Chcialabym dojechac do dworca i wiedziec gdzie mam sie udac i znac konkretne miejsce. Nie kazdego stac na luksus :/ a poza tym jest mnostwo ofert w internecie jednak nei wszytskie aktualne i stad moje pytanie do ludzi ktorzy byli w poprzedni weekend badz niedawno.

tam sie nie czeka i nie szuka, tylko ogania od ofert byłam w Zakopcu chyba ze 30 razy i nie zdażyło mi się spać na dworcu, bo nie było dla mnie odpowiedniego noclegu a jak panie mają tak wysokie wymagania, to są biura podróży, które szukają noclegu za "turystów"

A co tu pomagać? Jedzie, wysiada, pyta o ceny i adresy, wybiera Nie ma tu chyba żadnej filozofii, przynajmniej ja nie widzę problemu.

Ewa, masz zły dzień? kobieta pyta to odpowiedz albo nie i koniec :o

Gość dfghj
na dworcu najczesciej stoja i mowia ze blisko centrum ....okazuje sie ze gdzies w koscielisku:P i to po 50 zl od osoby w sezonie:P zalezy kiedy chcesz jechac czy w sezonie czy poza sezonem....jezeli poza sezonem to co drugi dom to wynajem pokoi;) takze mozesz chodzic i sie pytac....a jesli chesz jechac w sezonie to lepiej zarezerwowac sobie pokoj wczesniej...a poszukac ofert w necie... np. http://www.noclegi.zakopaneonline.pl/?action=lista&kat=6&slowobreak=tak

mam bardzo dobry dzień :) czego i innym życzę zamiast wynajdowania problemów tam, gdzie ich nie ma co do wynajmu jeszcze - nie w co drugim nawet, tylko w 90% domów są pokoje do wynajęcia aż sobie stopkę zreformowałam

Bojkotować hapoli w serdakach----zdziercy bez Boga w sercu Widok górala w TV okraszony jest słowami dutki, dutki, dutki, w życiu nie pojadę już do Zakopanego ----przez tą śmierdzącą oscypkami mafię!!!!

Gość Ztern
Co do noclegów Zakopanem http://koscielisko-residence.pl/ powinno być dobrym wyborem. Z tego co widzę, mają naprawdę atrakcyjne ceny, więc chyba warto.

Gość Zerasad
Zgadzam się. Jeżeli chodzi o noclegi w Zakopanem, to wybranie koscielisko-residence to dobry pomysł.

Gość Adarna
Co racja to racja. Sam miałem okazje nocować w koscielisko residence i nie można narzekać hehe.

Gość gość
Ja byłem. Co do noclegów w Zakopanem, mogę polecić ci Koscielisko-Residence. Jest całkiem tanie.

Gość gość
kwatery olcza naprzeciw koscilola 30 zl za dobe u pani janeczki chyba 5 nazwiska nie pamietam,z tym ze do centrum trzeba dojezdzac busem.bardzo milo i czysciutko

Gość gość
Koscielisko-Residence. Blisko do centrum miasta i co najważniejsze jest to bardzo tanie. Dlatego polecam;).

Gość gość
toporowa cyrhla, byłem w wekend majowy, blisko wszędzie jest

Gość gość
ja zawsze zatrzymuję się w Krzesanicy ale ostatnio jak byłam to widziałam,że górale wszędzie mają na domach ogłoszenia www. nocowanie. pl może spróbuj tam poszukać a moje to http://www.zol.pl/noclegi/?action=obiekt&id=410 w Krzesanicy jest dobry poziom noclegów, a pani Zosia karmi wyśmienicie

Gość PaulinaWAWA
jako że uwielbiam góry to często bywam w Zakopanem, wiele razy nocowałam tutaj http://www.apart-center.pl i spokojnie mogę polecić, apartamenty na poziomie na pewno każdy będzie zadowolony.

Gość Wiolkaa33
Ja ze znajomymi ostatnio wynajmowałam apartament w tej firmie http://apartamentyzakopane.pl zależało nam na ciszy i spokoju a jednocześnie aby lokal był w centrum blisko do Krupówek itp. miejsce spełniało wszystkie te wymogi.

Gość gość
Nie jedz tam. Styczen /l uty to najgorszy okres, zanieczyszczenie powietrza jest tam gorsze niz w Katowicach. Lekarze alarmuja: "Niska jakość powietrza może powodować choroby serca, zaburzenia oddechowe, raka płuc, problemy z oddychaniem i inne schorzenia." Ale o tym nie pisze sie zbyt czesto i tak dutki okazuja sie wazniejsze od zdrowia nieswiadomych turystow...

Gość gość
Po co pchac sie tam, gdzie nie szanuja nie-górali i w dodatku wcale sie z tym nie kryja? Pogardliwe opinie o nas sa juz niemal jawne, a "swinie mowia, ze deszcz pada".

Gość PatrycjaTK
Zerknij na ta ofertę http://www.domekzakopane.info mają tam taki szałas, świetny góralski klimat w środku a cena nie taka straszna, w sam raz dla studenta.

Gość edmundzik
Jeśli ktoś z was szuka dobrego miejsca do przenocowania w Zakopanem, to mogę wszystkim serdecznie polecić świetny hostel, w doskonałej lokalizacji. Jego nazwa to Dobre Kwatery i rzeczywiście nazwa zobowiązuje! Świetne położenie hostelu, bardzo blisko centrum miasta, dzięki czemu można bez żadnych przeszkód zwiedzić mnóstwo ciekawych miejsc w tym cudownym mieście. Jeśli chodzi o atmosferę w hostelu, to jest ona bardzo luźna, wszyscy goście czują się swobodnie i nie ma powszechnie znanego odwracania twarzy i mijania się ze spuszczonym wzrokiem. Obsługa w hostelu jest bardzo sympatyczna, znają się na swojej pracy i widać, że ją lubią. Poza tym, wszyscy są bardzo pomocni, służą swoimi radami gdzie zjeść w Zakopanem, co zobaczyć i o której najlepiej wybrać się w dane miejsce. Pokoiki w hostelu są bardzo ładne i zadbane, widać że są dość nowe, gdyż nie sposób znaleźć tam jakiś zniszczonych mebli czy obdrapanych ścian. My razem z mężem wybraliśmy się tam na wakacje i byliśmy bardzo zadowoleni każdym spędzonym dniem w hostelu Dobre Kwatery i zachęcamy was wszystkich do pójścia w nasze ślady. Jeśli chciałby ktoś zapoznać się z ich ofertą, to podaję stronę: www.noclegi-zakopane.biz.