Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 660

pisz....

Polecane posty

Gość 660

Jakie masz marzenia? czego żałujesz w życiu? co byś chciała w sobie zmienic? czego w sobie nienawidzisz a co kochasz?: dlacego jestes szczęsliwa? a dlaczego cierpisz?

Gość kitiiii
nienawidze swojej cery swojej niesmialosci żaluje wielu rzeczy ale szczegolnie tego że nie walczełam o Ciebie:( marze zeby można bylo cofnac czas żebym mogla byc szczesliwa

Gość zdołowana życiem 22
chciałabym wyjechać i żyć nad morzem w jakimś ciepłym kraju, pracować tam, poznawać nowych ludzi, żyć chwilą, cieszyć się życiem, dosyć mam rutyny, codzienności, szarego życia, trzyma mnie tu facet, z którym jestem od zawse w zasadzie, jestem tak przyzwyczajona, że nie odejdę już chociaż wiem, że nie kocham, wyjdę za niego i tak oto minie mój marny żywot, żałuje, że nie mam więcej silnej woli i wiary w siebie, żałuję, ze jestem takim przeciętniakiem i brak mi odwagi, motywacji i samozaparcia, żeby się wybić :( cierpię, bo odeszło już kilka bliskich mi osób, kocham delikatny stan upojenia alkoholowego w piątek kiedy idę przez rynek pobawić się i wydaje mi się, ze wszystko jest możliwe... 🖐️

Gość angel1722
marzenia hmmm... zeby miec kogos kochanego obok, żałuje tak wiele straconych szns i lat, zminic chcialabym w sobie wiele napewno cera włosy nogi...itd charakter , nienawidze w sobie niesmialosci pesymizmu....itd, coi kocham w sobie może swoja wrazliwosc, jestem szczesliwa bo jestem zdrowa, cierpie bo czuje sie samotna:(

Gość jakkaka
angel witaj w klubie

Gość pesymistka.....
chcialabym wreszcie wyrwac sie stad wyjechac zapomniec zmienic siebie chcialabym byc wesola lubiana szczesliwa usmiechnieta pewna siebie miec wokol mnostwo ludzi mnostwo przyjaciol i tak mozna wyminiac nadzieje mozna miec ze tak kiedys bedzie wiadoma nadzieja matka głupich:)

Gość chciałabym żeby mąż
mnie kochał i nie chcę chorować

Gość fortuna...
A ja chciała bym być pijana i nie mieć kaca...

Gość dramma
nienawidz siebie

Gość dramma
nienawidz siebie

Gość dramma
nienawidz siebie