Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 jako pierwsza :D:O przed chwilą wszystko mi wywrzeszczała w telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakie tematy Napisano Maj 5, 2008 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Maj 5, 2008 No i będziesz miała córkę bez matury :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podróżnik z Wolski 0 Napisano Maj 5, 2008 A za co ją wyrzucili ? Pewno sciągała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 Lalka którą będzie miała na prezentacji i porównanie Ody do młodości z wierszem Przerwy Tetmajera szczegółów nie znam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to prymuska Napisano Maj 5, 2008 wszystko napisała i wyszła, co ma tam siedzieć:) gratuluję i powiedz jakie były tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 skończyła jako pierwsza kretyni :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedna ta twoja córka Napisano Maj 5, 2008 mature zdaje, stres, kupa nauki, a jej mama całymi dniami na kafe z jej równolatkami flirtuje... zal.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Maj 5, 2008 zaprawdę powiadam Wam--pierwsi będą ostatnimi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 dziś mam robotę biurową w domu jak się cieszę ze już po polskim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fortuna... Napisano Maj 5, 2008 gratuluję ale czy dobrze i na temat :P Bo moja znajoma prymuska z polskiego oblała bo na temat nie napisała ... Czego Twojej corce nie życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Maj 5, 2008 czułam, że będzie Lala (: ciekawe czy na swojej maturze przewidze :P lekture Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 moja ma umysł ścisły polskiego nienawidzi :O mam nadzieję że będzie dobrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarka12345 Napisano Maj 5, 2008 a moj chlopak ma 23lata i wlasnie pisze mature mam nadzieje, ze zda . Ja juz koncze studia a on mam nadzieje, ze jakies zacznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziubus 0 Napisano Maj 5, 2008 Lalka-bomba temat, moglabym sobie taka maturke machnac jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fortuna... Napisano Maj 5, 2008 Dolores a może Ty nie masz żadnej córki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matura to pryszcz Napisano Maj 5, 2008 trzeba być skończonym kretynem/kretynką bez mózgu żeby nie zdać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 i tak uważam że kiedyś trudniej było zdać maturę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 znowu dzwoniła :D przez całą drogę do szkoły ludzie jej się dziwnie przyglądali a jej się czerwona podwiązka na kolano zsunęła :D jak nie mam jak mam? córkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fortuna... Napisano Maj 5, 2008 Matura to pryszcz tak uważasz... Może tak , ale dla wielu nie. :O Szczęścia trochę trzeba miec trafić na swoje pytania ,bo nie sposób umieć wszystko.A lanie wody wyszło z mody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Heinz Bagieta 0 Napisano Maj 5, 2008 to był tampon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fortuna... Napisano Maj 5, 2008 A czerwonych majteczek nie włorzyła::O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka czy twoja corka Napisano Maj 5, 2008 to tez taka zajebista dupa jak ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 czerwone majtki też podwiązka dla silniejszego efektu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarka12345 Napisano Maj 5, 2008 w sumie powiem wam ,ze matura nie jest trudna i to w dodatku ta nowa ,cos o niej wiem ,bo pisalam jako pierwszy rocznik taką. Po polskim wyszlam zalamana ale zdalam wszystko powyzej 70% . Najgorszy jest stres . Trzymam kciuki za wszystkich maturzystów :) głowa do góry. Studia to dopiero matura i to co semestr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matura to pryszcz Napisano Maj 5, 2008 Szczęścia trochę trzeba miec trafić na swoje pytania ,bo nie sposób umieć wszystko. pewnie, że sposób, wiedza licealna to bardzo mało materiału relatywnie patrząc, poważnie, tylko debile oblewają maturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fortuna... Napisano Maj 5, 2008 I majtki i podwiązka hm... a przecież prymuska? Ja tam tylko miałam majtki i nie byłam prymuską. Zdałam :) Zgadzam się że na studiach to wiele matur się przeżywa. Lecz ta pierwsza to naj naj ... zgadzacie się ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matura to pryszcz Napisano Maj 5, 2008 Studia to dopiero matura i to co semestr dokładnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 5, 2008 moja córka nie jest prymuską :) bardziej bała się polskiego niż biologii i chemii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basjksajksad Napisano Maj 5, 2008 Lusesita de Milagros Dolores--->powinnas napisać,ze twoja córka pierwsza zakonczyła pisanie matury z jęz.pol.i wyszła z klasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach