Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konwali 767

Dobry krem nawilżajacy do cery trądzikowej Co polecacie???

Polecane posty

Niedawno zaczęłam stosować krem BREVOXYL, czytałam wiele pochlebnych komentarzy o nim i chyba się nie zawiodę. Stosuję go dopiero pare dni a już widze lekką poprawę:D Tylko jest jedno ale... Wysusza skorę:p Wiec prośba do was, znacie jakiś dobry krem nwilżający do cery trądzikowej/tłustej??? Nie chciałabym eksperymentować znów:/

no tak tylko że oriflame... a ja potrzebuje na wczoraj jakiegoś dobrego nawilżacza:D

Gość per aspera ad astra
Ja tez używam brevoxylu i do tego krem antytradzikowy perfecta no problem ok. 10 zl kosztuje. i jest wporzadku:) Fajnie nawilza, ladnie pachnie i do tego niezle matuje:)

perfecty się troche obawiam, ostatnio kupiłam toni z tej serii i od razu pełno syfków mi wyskoczyło:/

ja bym plecila krem AA intensywnie nawilzajacy do skory odwodnionej normalnej i mieszanej, kosztuje chyba ok 18zl, i jeszcze tak przy okazji do tradzikowej cery swietna jest pianka do mycia firmy TOŁPA huminea .polecam

Gość per aspera ad astra
W sumie tonik z tej serii tez mi zbytnio nie sluzyl...no ale wiadomo kazda cera reaguje inaczej:) To moze wyprobuj z ziaja nuno...tez bardzo przyzwoity:) chociaz nie nawilza tak dobrze jak z perfecty

a czy ktoś uzyała kremu nawil żajaco-matującego z serii soraya care&control???? Uzywam z tej serii tonik i jestem ba5rdzo zadowolona:)

Ja polecam Babydream z Rosmana, jest lekki, nie zatyka porów i ładnie nawilża. Mam po nim ślicznie nawilżoną cerę, do tego łagodzi zaczerwienienia. Kosztuje ok 3 zł za 100 ml i używam tylko tego, bo jako jedyny pomógł mi doprowadzić skórę do ładu po brevoxylowym wysuszeniu, odstawiłam wszystkie avonowe i oriflamowe shity.

Gość _Mimi
Mi od stosowania kremów przeciwtrądzikowych tez czasami wysycha skóra i gdy tylko problem się pojawia stosuje krem Dardia, bardzo szybko mi pomaga, jest droższy niż wyżej wymieniane produkty i chyba do kupienia tylko w aptece, ale jest dużo lepszy od tych wszystkich kosmetycznych nawilżaczy