Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harald

NIezaspokojony

Polecane posty

Gość harald

Jestem z dziewczyną 2 lata od roku jesteśmy zaręczeni mamy sie pobrać w tym roku jest tylko jedno ale jestem extremalnie niezaspokojony sexualnie, robimy to 1 może dwa w tygodniu ja potrzebuje zageszczenia czestotliwości do 2- uch dziennie. Myślałem,że jakoś z czasem się rozkręci ale jest tylko gorzej. jestem facetem który lubi różnie i wszędzie w poprzednich związkach było ok.Najleprze jest to , że jestem w niej zakochany i zdrada w gre nie wchodzi. Hmmm ...

Gość ŁZAWIĄCA
to prędzzej czy póxniej zdradzisz.Wiem ,ze jeśli tego nie dostaniesz to znajdziesz poza domem a czy tego chcesz? spróbuj z nia o tym porozmawiać

Gość harald
Nasz związek jest bardzo otwarty tz. ja się nie krępuje mówię czego chcę staram się ona jest bardzo spięta. Mam doświadczenie jeśli chodzi o te sprawy miałem partnerki w różnym wieku i stopień wtajemniczenia mogę określić jako średniozaawansowany.

Gość ŁZAWIĄCA
wszyscy chcą dziewic a tu prosze ,jak juz sie taka znajdzie to o dziwke proszą .Sorry to taki kawałek tekstu mojego znajomego.Często jednak tak jest ,że lepiej byc z doświadczona kobietą bo samemu dostaje się to czego facet potrzebuje i oboje są zaspokojeni.Jeśli się czegoś nie znajdzie w domu to weżmie się z zewnątrz,tak mói mój facet

Gość harald
Nie szukam nikogo z zewnątrz same sie znajdują i to jest najgorsze. A ja nie zdradzam nigdy jeszcze nie zdradziłem i nie mam zamiaru.

Gość i jest sprawiedliwość
na świecie ? :) mój facet ma mały temperament , seks dwa razy w miesiącu mu wystarcza ja tak jak autor tematu chce częściej i wiecej mecze sie i raczej to nie przetrwa bo zaczynam sie robić nerwowa, kłótliwa i w ogóle jest nie za fajnie miedzy nami :(

Gość trrrrr
Ktoś tu pisał jakieś bzdety jakoby dziewczyna niedoświadczona z zasady miała mieć słaby temperament seksualny a tylko doświadczona vel "dziwka" lubiła seks. To jakieś bzdurne stereotypy. Istnieją dziewczyny potrzebujące dużo seksu a mimo to bez doświadczenia. Ja jestem taką osobą: od lat jestem z jednym partnerem, moim pierwszym, i już od początku uwielbiałam seks po kilka razy dziennie i tak jest nadal. Tyle odnośnie postu Łzawiącej. Autorowi tematu mogę natomiast tylko współczuć.

Gość ale pieprzenie
trrrr >> ale pieprzysz, któraś jak została dziewicą do 18tki to albo kaszalot albo z niskim temperamentem, pózniej to wychodzi.

Gość trrrrr
Jest jeszcze wiele innych przyczyn. :D