Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura lala

Matura- jaki dopisaliście synonim do słwa sążnisty?

Polecane posty

Gość agaaciaaa
nie tak źle a tam nei ma sie czym przejmowac :D

Gość agaaciaaa
15 pkt to 75%

chyba trudne byly te z gegry co? patrze na poziom podstawowy i na bank bym oblala. chociaz dla mnie geografia to czarna magia nigdy jej nie lubilam i specjalnie sie jej nie uczylam :P

hej wam:D ja juz po niemieckim ustnym dzis ale zdalam i ciesze sie strasznie :D a wam jak idzie??

Gość tegoroczna maturzystka
można pisać po arkuszu z angielskiego ołówkiem a na karcie już normalnie zamalować czarnym długopisem odpowiedzi co nie? bo arkusz nie sprtawdzają co tam sobie piszesz tylko kartę odpowiedzi i to komputerowo? czy się mylę?

mozna pisac po arkuszu. ja tez sobie najpierw pobazgralam albo podkreslalam jakies teksty. wazna jest dla nich tylko karta odpowiedzi. hmmmm a ja juz po polskim ustnym na szczescie :D zostal mi tylko ustny angielski za tydzien w piatek :D

Gość upupupup
upupupup

Gość hiissttoorriiaa
Co obstawiacie na maturze z historii? Jaki esej??

Gość słuchajcie czy to prawda
że wyniki z ustnych wcale nie są brane pod uwagę przy rekrutacji na studia??

Gość iSatsu
Taa, z tego co mi wiadomo, brane są pod uwagę tylko pisemne.

Gość Mat
Jak wam poszła biologia? IMO nie była taka zła... Liczę gdzieś na 70%. Obym się nie przeliczył. xD

Gość oleskaq
zdalam dzisiaj mature ustna z niemieckiego na 85% :) a jak wasze maturki?

Gość Kamillos
ustny polski na 100..hehe szok:)

Gość iSatsu
właśnie przerabiam arkusze z poprzednich lat, jestem ciekaw co dowalą w środę...

Kurde sama nie wiem. Zbiory beda, funkcja kwadratowa cos z planimetrii np ostrosłup ktory ma w podstawie czworokąt prawidlowy:-P

o, widzę, że jest tu ktos kto zdaje matematyke :D istatsu - jaki poziom i na jaka uczelnie sie wybierasz? :D

ja mysle, ze na rozszerzonej bedzie jakies rownanie z parametrem, szkoda ze nie ma w tym roku rownjan logarytmicznych ani rownan wykladniczych :( napewno cos z planimetrii, stereometrii, moze rachunek prawdopdobienstwa.. zobaczymy, nie ma co myslec o tym lduzie :P

Gość iSatsu
poziom podstawowy i raczej nie planuję dalszej nauki, choć to jeszcze nie przesądzone, bo mam na oku polibudkę na wydziale energetycznym bądź elektronicznym. co do matmy, jak śledzę te arkusze z minionych lat, to zawsze się pojawia coś z kombinatoryki, na 100% będzie zadanie z wielomianem, funkcja kwadratowa - normalka, może się pojawić tekstowe, z bryłami też należy się czegoś spodziewać. Trzeba też uwzględnić, że dużo rzeczy odpadło w tym roku z podstawy programowej, więc nigdy nie wiadomo czym mogą jeszcze zaskoczyć ;)

Gość iSatsu
no, to ból, że logarytmy odpadły, nie rozumiem dlaczego tyle rzeczy wyrzucili, a logarytmy, np. w elektronice częściej się przydają niż funkcje kwadratowe, ale ok:)

łiii, jak wy poziom podstawowy, to nie mamy o czym gadać, toż to banał ;-) nie chcę waso czywiscie obrażać, ale co to jest podstawa - jest 20 razy łatwiejsza od rozszerzenia. ale na politechnike wystarczy, zwlaszcza jak zdajecie tez fizyke. ;] mi niestety na studia potrzeban rozszerzona i to zdana dobrze :) powodzenia bo to juz niedlugo piszemy :D

Gość iSatsu
zgadzam się:) mi, na szczęście, rozszerzona nie jest potrzebna, tutaj już trzeba dużo we własnym zakresie działać, np. u mnie w technikum był strasznie łatwy poziom matmy, więc żeby nadgonić rozszerzenie musiałbym nieźle popracować w domku... widziałem jak wyglądają zadania z rozszerzonej i życzę powodzenia ;) Napiszcie później jak wam poszło.