Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura lala

Matura- jaki dopisaliście synonim do słwa sążnisty?

Polecane posty

Gość maturzystka 198089
ile wam wyszlo w tym zadaniu na skale w podstawie? bo mnie 0,45km poza tym te inne zadanie na liczenie co bylo to ile wam wyszlo bo mnie cos 355 z czyms, nie pamietam dokladnie....

Moim zdaniem geografia była dosyc łatwa, choc nie iwedzialam jak zrobic, ze Słoncem i nie byłam pewna tych konfliktów :/ a powierzchnia wyszła mi 3,4km, ale chyba żle :/ bo jeden centyment na mapie o 2km w rzeczywistosci było!

Gość maturzystka 198089
jesli mowisz o podstawie to jeden cm na mapie to bylo jak sie nie myle 0,5km

Gość kamilo
ja mowie o rozszerzeniu..mi wyszła 6,8 km kwadratowego

Gość dhnttmn
niemiecki podstawowy: czytanie ze zrozumieniem bylo latwe. pierwsze zadanie banalne, to o maturzyscie tez. troche gorzej z babka kupujaca telefon ale nie bylo najgorzej. list prywatny super :D notatka o llipsku tez. ale rozumienie teksu czytanego straszne moim zdaniem, dla mnie to bylo trudne. wiecie ze czytal Steffen Moler? :D nie kapnelam sie :P

Gość milka89
Geografia była trudna...przynajmniej dla mnie i dla apru osób z którymi gadałam.A już nie wspomnę o punktacji tylko 1pkt. za obliczenia.Co to w ogóle miał być :/

Gość pozoga i zalamanie
gegra byla bardzo trudna jak dla mnie boje sie ze nie zdam czemu nie ma giertycha i amnestii???

Gość uleczka12321
czemu nie ma starej matury? ta nie sprawdza umiejetnosci, trzeba miec po prostu szczescie i tyle, ja go dzisiaj nie mialam :(

Zwaliłam cała geografie... bez wyjątku, co zadanie to żle... no ale kazde zadanie prawie za 1pkt, cudnie, za Chiny nie bedę miec 18punktów!

Gość agaaciaaa
proszę podajcie stronke z odpowiedziami do rozszerzonej gegry. nei mgoe sie dostać dfi nich

Gość agaaciaaa
proszę podajcie stronke z odpowiedziami do rozszerzonej gegry. nei mgoe sie dostać dfi nich

Gość dobra duszyczka
ewelina a czy moglabys mi pomoc? potrzebuje rady moje gg to 11354194 bardzo prosze odezwij sie

Gość odpowiedzi..na
Odpowiedzi macie na matura.gazeta.pl

Gość agaaciaaa
dobra znalazłam . mam 7 pkt z roszerzonej geografi jak na 60 to całkiem ładny wynik :D

a ja zdalam ustny angol tralala ;) jestem zadowlona....a w pon czeka mnie biologia:-p

Gość dobra duszyczka
a czy jest ktos kto nie zdal czegos z ustnych/

a mi zostal jeszcze ustny angol ale to za tydzien w piatek :) zreszta to juz tylko formalnosc ;)

Gość agaaciaaa
mi tylko we wtorek ustny polski z całych matur jestem średnio zadowolona polak - gdzieś 40% usnty - oby zdać angol - pisemny gdzieś 75 ( moja poraxka przez słuchanie) ustny 95% wos około 50% gegra dodatkowa - no ze 12% :D ale co tam :) oby wakacje już były :)

a ja tyle sobie naliczyłam % porównując z odp. w necie: polak-ok 67% (ustny nie wiem mam za 2 tyg) angol-pisemny 87% (ustny 79) wos-(no wlaśnie...jak bedzie 50% to bedzie dobrze:/) biola-zdaje w pon ale mam nadzieje że bedzie dobrze na próbnej mialam z bioli 78%

Gość to powiedz mu jutro
polski pisemny - pewnie ok 30% jesli w ogole zdam :O polski ustny - 60% niemiecki pisemny - ok 70% policzylam niemiecki ustny - 85% biologia - wielka niewiadoma :P mam nadzieje ze polski zdam bo nie wyobrazam sobie pisac znowu polskiego :O

Gość agaaciaaa
ewela jak mozesz mieć 79 z ustnego skoro jest 20 pkt i jeśli masz przypuśćmy 19 to już 95%, także nie rozumiem jak mozesz mieć 79. chyba że rozszerzony bo na tym sie nie znam.

Gość a weeeeee
wogole to nie wiem jak mozna sobie naliczyc punkty z pola pisemnego przeciez nie wiesz ile dostaniesz za wypracowanie i niektore odpowiedzi tez trudno okreslic czy sa dobrze czy zle bo to zalezy od osoby ktora bedzie to sprawdzac wiec jak dla mnie daremne jest pisanie przypuszczalnej punktacji, ja pierdziele jak mnie takie glupie dzieci wkurzaja

Gość a weeeeee
chodzi mi tu o ewele bo podala dosc dokladny wynik

Gość ehhhyehy
ja z gegry rozszerzenia dostane 43% jak dobrze pojdzie zalamka co?

oj mamo powiedziałam OKOŁO nieee??? w przybliżeniu....a jezeli chodzi o ten ustny to nie wiem czy dobrze naliczylam bo mialam 15 pkt